Keramika Kanjiža osvojila bronzanu plaketu na godišnjim UEPS nagradama

Keramika Kanjiža, vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, dobitnik je bronzane plakete Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) u kategoriji Event – brend/proizvod/usluga za aktivaciju „Ko ima najbolje pločice“.

Jovana Nikčević PR menadžer Keramike Kanjiža
Jovana Nikčević PR menadžer Keramike Kanjiža

Nagradu je primila u okviru tradicionalnih godišnjih UEPS nagrada u svetu komunikacije, a ove godine je bila jedina kompanija među brojnim marketing agencijama koja je primila ovu prestižnu nagradu.

Keramika Kanjiža d.o.o. - Kampanja "Ko ima najbolje pločice?"
Foto: Keramika Kanjiža d.o.o.

Tokom 2016. godine, lider u keramičarskoj industriji, Keramika Kanjiža ostvarila je zapažene rezultate u svim segmentima poslovanja. Dostignuta je rekordna proizvodnja i prodaja u istoriji fabrike od 2,5 miliona metara kvadratnih, od čega je 50% izvoz. Nastavljeno je sa velikim donacijama zdravstvenim ustanovama u Srbiji, programom stručne prakse u okviru društveno odgovornog poslovanja ali i ulaganjima u energetsku efikasnost i očuvanje životne sredine. Sledeća u nizu potvrda došla je za sektor integrisanih komunikacija. U okviru godišnjih UEPS nagrada za najkreativnije i najbolje kampanje, Keramika Kanjiža je osvojila bronzanu plaketu u kategoriji Event – brend/proizvod/usluga za aktivaciju „Ko ima najbolje pločice?“.

Keramika Kanjiža d.o.o. - Kampanja "Ko ima najbolje pločice?"
Foto: Keramika Kanjiža d.o.o.

Aktivacija je organizovana u avgustu mesecu i dala je više nego odlične rezultate – doseg svih medijskih objava prešao je 800.000, finalni video materijal je pregledalo preko 200.000 ljudi, a o aktivaciji su pisali najpoznatiji online influenseri u Srbiji.
„Keramika Kanjiža ni po čemu nije prosečna kompanija. Odlikuju je neverovatna energija i ljudi koji su puni znanja, snage i ideja. Zato smo rešili da se na jedinstven i kreativan način pokažemo šta je to što nas izdvaja od konkurencije i zbog čega smo zasluženo najbolji. Veoma smo ponosni na ovu kampanju – još jednom smo postavili visoke standarde u industriji keramičkih pločica, i pokazali da smo domaća fabrika koja posluje po svetskim standardima.“ izjavila je Jovana Nikčević, PR menadžer kompanije Keramika Kanjiža na dodeli ovih prestižnih nagrada.
Posebno zanimljivo jeste činjenica da je kompanija Keramika Kanjiža jedina kompanija koja je dobila nagradu, i to u velikoj konkurenciji najboljih i najvećih marketinških i komunikacionih agencija u Srbiji.

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža