Teme: trend

Podna obloga u prostorijama

Koju prostoriju u šta obući?

Podne obloge su jedna od važnih stavki prilikom uređenja enterijera iz razloga što se moraju zadovoljiti kriterijumi funkcionalnosti i estetike. Podovi ostavljaju vizuelni dojam pri ulasku u prostoriju. Oni mogu vizualno ulepšati enterijer, ali isto tako loš odabir može ostaviti pogrešan utisak.

Pločice od nerđajućeg čelika

Pločice od nerđajućeg čelika

Najnoviji trend među pločicama u uređenju kuhinja su pločice od nerđajućeg čelika. One su dugotrajne, atraktivne i praktične. Pločice od nerđajućeg čelika su odličan izbor zbog svoje dugovečnosti i fleksibilnosti u kuhinjama svih stilova.

Prezentovane su nove serije pločica

Keramičke pločice – Zorka Keramika

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas.

 

Nove serije pločica izrađene u digitalnoj tehnologiji

Zorka keramika – Mali Pariz u Beogradu

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas. 

 

Minimalistički podni dizajn

Danski minimalizam u enterijeru

Minimalizam je trend koji se koristi u dizajnu enterijera i arhitekture. Minimalistički dizajn je pod uticajem japanskog tradicionalnog dizajna i arhitekture.

Popularni podovi od linoleuma

Podovi od linoleuma koji postaju sve veći trend unutar vašeg...Linoleum podovi su jedan od najstarijih podnih obloga na svetu i mogu da odole zubu vremena. Štaviše, ovaj ekološki parket  postao je trend današnjice. Danas postoji više od 200 raznih dezena, boja i modela linoleuma, dok neke fabrike omogućavaju izradu i sopstvenog dezena.

688-Laminat

Sivi i bež tonovi kao trendseteri

Rustičnost ostaje ključna tema u trendu laminatnih podova. Hrast nastavlja da dominira sa svojim neiscrpnim dekorativnim potencijalom. Ipak, podovi delikatnog izgleda kao što su podovi od jasena i bresta, ili raskošno meko drvo kao što su omorika, ariš i tisovina, takođe brzo dobijaju na popularnosti. Uopšteno uzev, potražnja za dekorom koji podseća na elegantne varijacije drveta značajno raste. U međuvremenu, tamne boje gube na popularnosti a kolekcije evropskih proizvođača laminatnih podova umesto njih predstavljaju spektar prirodnih sivih i bež nijansi – trend koji je potekao od uređenja enterijera i sada osvaja međunarodno tržište podova.

Parketi u trendu

Trendovi u parketima-parketi u trendu

Povratak drvetu u enterijeru udružen sa tehnološkim inovacijama doveo je do ekspanzije na tržištu parketa, osobito gotovih višeslojnih. Višeslojna struktura završno obrađenih parketa zbog svoje izuzetne stabilnosti omogućila je upotrebu velikih formata, te tako imamo širine od 90 do čak 400 mm, a dužine od 1 m do gotovo 5 m, što je enterijerima dalo novu dozu monumentalnosti.

Luksuzna keramika i sanitarije

Ekskluziva iz Italije na jednom mestu

Ceramix project doo iz Novog Sada je firma osnovana 2005 godine, bavi se uvozom i distribucijom keramičkih pločica, sanitarija, hidromasažnih kada, profila, izolacija i lepkova.
Na tržištu Srbije predstavljamo 21 italijansku fabriku uglavnom najekskluzivnije proizvodjače u svojim oblastima, kao što su :Ceramica Sant Agostino, Mirage, Marca Corona, Trend, Phorma, Sichenia, Cisa, Sintesi, Newform, Galassia, Tresse...

Osvetljenje prostora

Inspirisani svemirom i prirodom

Naši stari lusteri lišeni su svega suvišnog, i zadržati su samo njihovi najbolji elementi. Kristal opet igra ulogu u osvetljavanju prostora, ali ovoga puta se fini kristalčići nižu u resice koje jednostavnu formu kocke pretvaraju u prefi njenu, svetlucavu, ''čupavu'' kocku...

trzište podova

Tržište podova od drveta u Srbiji

Proizvodnja podova od masivnog drveta nema značajno dugu tradiciju u Srbiji. Ipak  zahvaljujući novim instalisanim kapacitetima za proizvodnju višeslojnog parketa izvoz podova od drveta...
Pročitajte još :