Teme: trend

Moderan enterijer dnevne sobe

Koju prostoriju u šta obući?

Podne obloge su jedna od važnih stavki prilikom uređenja enterijera iz razloga što se moraju zadovoljiti kriterijumi funkcionalnosti i estetike. Podovi ostavljaju vizuelni dojam pri ulasku u prostoriju. Oni mogu vizualno ulepšati enterijer, ali isto tako loš odabir može ostaviti pogrešan utisak.

Pločice od nerđajućeg čelika

Pločice od nerđajućeg čelika

Najnoviji trend među pločicama u uređenju kuhinja su pločice od nerđajućeg čelika. One su dugotrajne, atraktivne i praktične. Pločice od nerđajućeg čelika su odličan izbor zbog svoje dugovečnosti i fleksibilnosti u kuhinjama svih stilova.

Prezentovane su nove serije pločica

Keramičke pločice – Zorka Keramika

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas.

 

Nove serije pločica izrađene u digitalnoj tehnologiji

Zorka keramika – Mali Pariz u Beogradu

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas. 

 

Minimalistički dizajn enterijera

Danski minimalizam u enterijeru

Minimalizam je trend koji se koristi u dizajnu enterijera i arhitekture. Minimalistički dizajn je pod uticajem japanskog tradicionalnog dizajna i arhitekture.

Linoleum za enterijer vaše kuhinje

Podovi od linoleuma koji postaju sve veći trend unutar vašeg domaLinoleum podovi su jedan od najstarijih podnih obloga na svetu i mogu da odole zubu vremena. Štaviše, ovaj ekološki parket  postao je trend današnjice. Danas postoji više od 200 raznih dezena, boja i modela linoleuma, dok neke fabrike omogućavaju izradu i sopstvenog dezena.

688-Laminat

Sivi i bež tonovi kao trendseteri

Rustičnost ostaje ključna tema u trendu laminatnih podova. Hrast nastavlja da dominira sa svojim neiscrpnim dekorativnim potencijalom. Ipak, podovi delikatnog izgleda kao što su podovi od jasena i bresta, ili raskošno meko drvo kao što su omorika, ariš i tisovina, takođe brzo dobijaju na popularnosti. Uopšteno uzev, potražnja za dekorom koji podseća na elegantne varijacije drveta značajno raste. U međuvremenu, tamne boje gube na popularnosti a kolekcije evropskih proizvođača laminatnih podova umesto njih predstavljaju spektar prirodnih sivih i bež nijansi – trend koji je potekao od uređenja enterijera i sada osvaja međunarodno tržište podova.

Luksuzna keramika i sanitarije

Ekskluziva iz Italije na jednom mestu

Ceramix project doo iz Novog Sada je firma osnovana 2005 godine, bavi se uvozom i distribucijom keramičkih pločica, sanitarija, hidromasažnih kada, profila, izolacija i lepkova.
Na tržištu Srbije predstavljamo 21 italijansku fabriku uglavnom najekskluzivnije proizvodjače u svojim oblastima, kao što su :Ceramica Sant Agostino, Mirage, Marca Corona, Trend, Phorma, Sichenia, Cisa, Sintesi, Newform, Galassia, Tresse...

Pročitajte još :