Baumit Baumacol sistemi za postavljanje keramike

Baumit Baumacol sistemi za postavljanje keramike predstavljaju profesionalno i sigurno sistemsko rešenje za vaše individualne potrebe. Bilo u kupatilu, na terasi ili u kuhinji, Baumacol sistemi pružaju širok spektar mogućnosti. Na svakoj podlozi i za bilo koju vrstu pločica, provereni Baumit kvalitet obezbeđuje sigurno prianjanje i besprekornu hidroizolaciju. Od savršene podloge pa sve do fuge – Baumit je pravi izbor.

BAUMIT BAUMACOL KLASIK SISTEM
Pravi izbor za kupatila i tuš kabine

Pre svega, da bi se postigao optimalan rezultat postavke keramike, podloga mora biti ravna, suva, bez ulja i prašine, i mora pokazati dovoljnu nosivost. Za pripremu podloge u Baumit asortimanu možete pronaći cementnu košuljicu Baumit Solido 225, zatim odgovarajući prajmer (za visoko upijajuće površine – Baumit Grund, a za povećanje adhezije na neupijajućoj podlozi npr. stare pločice – Baumit SuperPrimer), kao i brzovezujuću masu za izravnavanje Baumacol Preciso Speed.

Bilo da se radi o prirodnom ili veštačkom kamenu u velikim ili malim formatima, podnom grejanju ili spoljnim radovima, Baumacol FlexUni je pouzdan, fleksibilni lepak i sigurno, univerzalno rešenje za klasične keramičke radove.

Baumit Baumacol hidroizalacioni sistemi i premazi
BAUMACOL KLASIK SISTEM, foto: Baumit

 

 1. Baumit Solido 225
 2. Baumit Grund / Baumit SuperPrimer
 3. Baumacol Preciso
 4. Baumacol Protect + Baumacol StrapPlus
 5. Baumacol FlexUni
 6. Baumacol PremiumFuge
 7. Silikon
Baumit Baumacol hidroizalacioni premayi
BAUMACOL BRZI SISTEM, foto: Baumit
  1. Baumit Solido 225
   2. Baumit Grund / Baumit SuperPrimer
   3. Baumacol Preciso Speed
   4. Baumacol FlexTop White / FlexTop
   5. Baumacol AquaSafe + Baumacol
   Protect + Baumacol StrapPlus
   6. Baumacol FlexTop White / FlexTop
   7. Baumacol PremiumFuge
   8. Silikon

BAUMACOL BRZI SISTEM

Potrebno vam je da ubrzate izvođenje keramičkih radova? Koristite posebne Baumit Baumacol proizvode optimizovane za brzu i laku primenu za sigurne, ali brze rezultate.

Kada je u pitanju hidroizolacija Baumit nudi jednokomponentne i dvokomponentne hidroizolacione premaze Baumacol Protect i Protect 2k, ali i potpuno inovativno rešenje u vidu hidroizolacione membrane – Baumacol AquaSafe! U pitanju je kaširana troslojna hidroizolaciona membrana za zaštitu od vlage i kao i za zaštitu od nastanka pukotina, ispod pločica i keramike. Pogodna za spoljnu i unutrašnju upotrebu, za podove i zidove.

Baumacol AquaSafe hidroizolaciona membrana se postavlja u sveži sloj lepka za pločice, uz preklapanje dve membrane min. 5 cm, zatim se ivice i spojevi obrađuju sa sistemskom hidroizolacijom Baumacol Protect.

Na postavljenu membranu možete odmah lepiti keramiku lepkom min. klase C2, a naša preporuka je visokofleksibilni lepak Baumacol FlexTop ili Baumacol FlexTop White bele boje (posebno pogodan za lepljenje providne staklene keramike ili belog mermera).

Za premošćavanje i zaptivanje spojnih i ugaonih spojeva, traka za zaptivanje spojeva Baumacol Strap garantuje sigurnu zaštitu. U Baumit ponudi možete pronaći i Baumacol StrapFix samolepljivu gumiranu zaptivnu traku na osnovi butila. Ceo sistem upotpunite izborom Baumacol PremiumFuge, vodootpornih fuga koje dolaze u 24 nijanse za finalno lep izgled prostorije!

Više o BAUMIT lepkovima za obloge i pločice možete pročitati u ovom članku.

www.baumit.com
BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
T: +381 11 347 50 82
office@baumit.rs
www.baumit.rs