Eko angažovani dizajn

DESSO AirMaster® tapison koji čisti vazduh

PODNE OBLOGE ARMSTRONG, DESSO, ARTIGO, NESITE DESSO

U korak sa svetskim ekološkim trendovima i u Srbiji je sve više zahteva za „zelenom“ gradnjom. Bilo da je u pitanju američki ili evropski sistem sertifikovanja objekata ili samo želja investitora da se koriste materijali čija proizvodnja ne utiče loše na okolinu, podne obloge su bitan deo celog projekta.

ADDE podovi predstavljaju grupu proizvoda namenjenih javnim prostorima, proizvedenih po najvišim evropskim ekološkim standardima i sertifikovanih od strane relevantnih institucija.

CHANEL Mobile Art, Pariz, arh. Zaha Hadid, pod Artigo UNI
CHANEL Mobile Art, Pariz, arh. Zaha Hadid, pod Artigo UNI

Armstrong Linoleum®, DESSO tekstilne ploče i rolne, Artigo guma (kaučuk) i NESITE dupli/modularni podovi, predstavljaju idealno i kompletno rešenje za :
ŠKOLE, VRTIĆE, BOLNICE, HOTELE, SAVREMENE KANCELARIJSKE PROSTORE I SPECIJALIZOVANE TEHNIČKE PROSTORIJE, napravljeni su u strogo kontrolisanim uslovima, od obnovljivih sirovina, imaju visok procenat recikliranog materijala, ne emituju i ne sadrže formaldehid i druge otrovne supstance, a pritom su visoko otporni na habanje i imaju adekvatnu zapaljivost.

Ugradnja nekog od ADDE podova može znatno doprineti sertifikacijama kao što su LEED, BRE i sl.

„Ptičje gnezdo“ Nacionalni stadion u Pekingu, arh. Herzog & De Meuron, pod Linoleum® Marmorette
„Ptičje gnezdo“ Nacionalni stadion u Pekingu, arh. Herzog & De Meuron, pod Linoleum® Marmorette

ADDE tim pruža stručnu tehničku pomoć u vidu predloga materijalizacije podova u projektu, razrade tehničkih detalja u stručnim programima, trodimenzionalnih modela predloga, proračuna utroška materijala, predviđanja troškova i prilagođavanja istih budžetu i estetskim i funkcionalnim zahtevima, kao i edukacije za arhitekte, izvođače i investitore.

ADDE tim pomaže izvođačima pri zahtevnijim instalacijama, brine o podovima i nakon ugradnje i daje savete za održavanje i sanaciju vremenom nastalih oštećenja.

armstrong nesite desso logo

Adde logo
ADDE Studio
Vladimira Popovića 40, 11070 Novi Beograd
t. 011 66 07 557
m. 062 279 799
Kontakt osoba: Anja Živković, dipl. arh.
e-mail: azivkovic@armstrong.com

Prethodni tekstSinonim za epoksidne industrijske podove
Sledeći tekstConcrete project by Imola Ceramica