Časopis PODOVI na Sajmu građevinartsva u Beogradu od 18.-21. aprila

44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE od 18. do 21. aprila 2018. godine u sedam hala Beogradskog sajma i na otvorenom prostoru predstaviće kompletnu ponudu iz svih oblasti građevinske delatnosti.

Veliko interesovanje, pre svega poslovnih posetilaca, za ovu manifestaciju zasniva se na prednosti da se na jednom mestu mogu sagledati proizvodi i usluge svih eminentnih građevinskih proizvođača i trgovaca građevinskim materijalima i opremom.

SEEBBE 2018

Časopis PODOVI kao medijski partner imaće prezentaciju svog SAJAMSKOM SPECIJALA broja baš na ovom mestu, i to između hale 4 i 1. u Ovom izdanju možete čitati koju podnu oblogu naši građani koriste u svojim poslovnim objektima, a i kako su rezultate našeg internog istraživanja prokomentarisali relevantni ljudi iz struke. Pisali smo o pojavi SHOWROOM-a u Srbiji, a o tome koliki je benefit i šta su time dobili, objasnili su nam predstavnici kompanija koji imaju najimpresivnije izložbene prostore kod nas. ..Čitaćete,takođe, i kako su se domaće kompanije pripremile građevinsku sezonu pre nama i šta je sve u ponudi u svetu podnih obloga. Sve navedeno je samo deo bogatog sadržaja iz široke sfere ovog dela građevinarstva koje je naša redakcija pripremila za vas.

Bogat izlagački program čine: u Hali 1 profili za stolariju, vrata i prozori, okovi i bravarija za stolariju kao i prateća galanterija. U Hali 1A predstaviće se proizvođači opreme za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.

U Hali 2A izlagaće, u reprezentativnom obimu, proizvodjači opeke i crepa. U tom domenu priprema se izuzetna ponuda krovnih pokrivača. Hala 2B nudi izbor svih vrsta materijala za gradnju, betonske proizvode, uređaje za klimatizaciju i grejanje kao i veliki izbor alata za industriju građevinskog materijala. U Hali 2C predviđen je kupatilski program i sanitarije, kao i nove tehnologije uštede električne energije i tople vode u ovom segmentu.

Hidro, zvučna i termo izolacija, materijali za završne radove, boje, lakovi, mešavine, mašine i molerski alati smešteni su u Hali 3A. Izlagački program u Hali 4 sadrži konstrukcije panela i profila, podne i zidne obloge, mašine za industriju građevinskih materijala i veliki izbor kapija i ograda.

U Hali 3 biće izložena građevinska mehanizacija, u reprezentativnom obimu, a zbog velikog interesovanja izlagača ovaj program proširen je i na Halu 5.

Na otvorenom prostoru, na svim raspoloživim kapacitetima i u velikom broju, biće prisutna gradjevinska mehanizacija, čiji će se proizvođači ove godine ponovo predstaviti u najvećem obimu i sa kompletnom produkcijom.

10. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, koji će se održati u Hali 2A, najveća je međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije, i kao zasebna celina participiraće na ovogodišnjoj manifestaciji, a učestvovaće zemlje iz regiona i sveta.

Beogradski sajam
SEBBE međunarodni sajam građevine

Novi segment programa, u Hali 1, od ove godine biće robne grupe “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti izgradnje, kao i agencija za promet i prodaju nepokretnosti i arhitektonskih biroa. Posetioci će imati prilike da vide projekte arhitekata, dizajnera, predstavnika sektora građevine i urbanizma.

Izlagači na Sajmu građevinarstva, uz sveobuhvatnu ponudu, nude precizne podatke o kvalitetu i cenama izloženih eksponata, ali i mogućnosti da se iskoriste ekskluzivne sajamske pogodnosti za kupovinu i sklope poslovi uz 5 do 30% popusta.

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE zbog svoje sveobuhvatne ponude, brojnih prezentacija i mogućnosti komparacije kvaliteta i cena rekordnog broja eksponata, privlači pažnju pre svega stručne, ali i šire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene građevinske projekte.

www.sajamgradjevine.rs

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs