Otkrivamo Mapei svet – Upotrebom pouzdanih proizvoda do garancije kvaliteta

Osnovana 1937., kompanija Mapei proslavila je važan jubilej prošle godine: 80 godina profesionalizma i stručnosti u građevinskoj industriji. Početak priče o Mapeiju vodi nas u malu porodičnu radionicu u predgrađu Milana koja je stasala u globalnu kompaniju i danas uspešno posluje širom sveta.

Mapei proizvodi najinovativnije građevinske materijale u svoje 73 fabrike, koje se nalaze na čak pet kontinenata. Jedan od najbitnijih segmenata proizvodnje su građevinski lepkovi, a odmah uz njih hidroizolacije, specijalni malteri, aditivi za beton i mnogi drugi od ukupno 1.600 proizvoda.

MAPEI - enterijer, tekstilni podovi
MAPEI – enterijer, tekstilni podovi
MAPEI - Keramičke pločice
MAPEI – Keramičke pločice

U sektoru podova, brojna rešenja pružaju visoke standarde kvaliteta za svaku namenu. Iako najpoznatiji po tehnološki usavršenim lepkovima za keramičke pločice svih vrsta i dimenzija, uključujući i delikatne velike formate, Mapei proizvodi koriste se i na projektima na kojima se ugrađuje parket, tekstilni podovi ili LVT.

Za posebne dizajnerske i funkcionalne zahteve, postoje i linije podova na bazi cementa i eposkidnih smola. Kuriozitet su materijali za spoljašnje i unutrašnje sportske terene, ali i uređenje javnih površina. Pored izrade finalne obloge, Mapei nudi kompletan sistem za ugradnju – od pripreme podloge do zaštite podova, od osnovnih premaza i masa za izravnavanje do cementnih mešavina za izradu estriha. Na ovaj način zaokružen je ciklus ugradnje upotrebom pouzdanih, kompatibilnih proizvoda koji su garancija u pogledu funkcionalnosti, kvaliteta i trajnosti odabranog rešenja.

Od najsavremenijih arhitektonskih kompleksa i projekata najveće tehničke složenosti do velikih javnih radova i sportskih objekata, od najprestižnijih muzeja do graditeljskog nasleđa, od infrastrukture do domova u kojima živimo, Mapei materijali sreću se na gotovo svim najvećim i najpoznatijim projektima današnjice, a ponekad i na najneverovatnijim mestima i jedinstvenim projektima. Krenite u otkrivanje Mapei sveta, možda će Vas iznenaditi koliko ga već poznajete!

www.mapei.rs

MAPEI SRB d.o.o. Beograd

Save Kovačevića bb, 11309 Beograd, Leštane
Fax: +381 11 8036 285

E-mail: office@mapei.rs
Web: www.mapei.rs

Prethodni tekstANKETA na portalu www.podovi.org: Podne obloge u poslovnim objektima
Sledeći tekstArhibet – Prezentovali i nove ekskluzivne „wet cast“ proizvode