ANTAS LINE d.o.o. – Ecotile Industrijske podne ploče

Ecotile industrijski podovi pružaju brzo, jednostavno i pouzdano rešenje za kvalitetne i trajne podove u industrijskim prostorima a istovremeno i mudar izbor za maloprodaju. Industrijski podovi – ecotile ploče spojene na specijalan način obezbeđuju čvrstinu, fleksibilnost i bezbednost. Proizvedene u UK od najkvalitetnijih sirovina, Ecotile industrijski podovi omogućavaju montažu na podovima bez hidroizolacije i lepkova čime se štedi na vremenu i novcu. Ecotile industrijski podovi su dostupni u četiri površinske teksture i paleti različitih boja; isporučuje se ili sa otvorenim ili vešto sakrivenim spojem. Proizvode se specijalne ESD, anti statičke i ergonometrijske varijante.

5 razloga zbog kojih treba koristiti Ecotile industrijske podne ploče: 

Jednostavna montaža

Jedna od najočiglednijih prednosti korišćenja Ecotile industrijskih podnih ploča je njihova jednostavna montaža. Korisnici su obično iznenadjeni jednostavnošću postavljanja i mnogi ih kupuju i postavljaju bez ičije pomoći. U specijalnim slučajevima Antas line pruža svoje usluge u postavljanju. Velika prednost Ecotile industrijskih podnih ploča je i činjenica da se mogu postaviti preko oštećenih podnih površina ili tepiha, koje nije potrebno prethodno popravljati ili ukloniti.

Dugotrajnost

Ecotile industrijske podne ploče se proizvode od posebno kvalitetnih materijala zbog kojih predstavljaju dugotrajno i postojano rešenje za prekrivanje podova. Ecotile industrijske podne ploče su idealne za skladišta i industrijske prostore u kojima je prisutan saobraćaj teških vozila, viljuškara, kamiona i drugih vozila.

Zaštita podova

Ugradnja Ecotile industrijskih podnih ploča je pametan, privlačan i praktičan način prekrivanja podova uz istovremenu zaštitu od oštećenja usled udara i vibracija. Brojni korisnici posebno oni koji vrše kratkotrajni zakup prostora mogu da koriste ecotile industrijske podne ploče za zaštitu podnih površina i ograniče njeno izlaganje čime se smanjuju troškovi odrzavanja.

Ugradnja Ecotile industrijskih podnih ploča je pametana, privlačana i praktična
Foto: Antas Line d.o.o.

Lako održavanje

Ecotile industrijske podne ploče možete sami održavati. Možete sami da ih brišete ili usisavate prašinu i prebrišete suvom krpom.

Mogu se reciklirati

Jedna od glavnih prednosti korišćenja Ecotile industrijskih podnih ploča je njihova istaknuta uloga u zaštiti životne sredine. Bez upotrebe lepkova i lateksa, Ecotile industrijske podne ploče je moguće posle upotrebe skinuti i vratiti ih na reciklažu. Uzimajući u obzir da većina podnih površina usled trošenja kao i zbog potrebe promene izgleda ima ograničen vek trajanja, jasno je kolika je šteta u slučaju nemogućnosti recikliranja.

www.ekopodneploce.rs

ANTAS LINE d.o.o.
Generalni uvoznik i distributer
A. Ulcinjska 13, 11000 Beograd
T. +381 69 234 00 74
E. office@antasline.com
W. www.antasline.com

Prethodni tekstŠta sve treba uzeti u obzir kada je reč o podnom grejanju?
Sledeći tekstDečija igrališta kao najlepše dekoracije svakog grada
Ecotile industrijski podovi pružaju brzo, jednostavno i pouzdano rešenje za kvalitetne i trajne podove u industrijskim prostorima a istovremeno i mudar izbor za maloprodaju. Industrijski podovi – ecotile ploče spojene na specijalan način obezbeđuju čvrstinu, fleksibilnost i bezbednost.