3D podovi-svakog dana sve više u upotrebi

Sigurna sam da ste dekorativne podove sada već viđali u svom gradu. Ima ih u tržnim centrima, buticima, kafićima, ali sada, sve više i u privatnim stanovima. Dekorativni podovi su stigli na velika vrata i u naše domove. Jasno mi je da sada razmišljate koliko godina treba da radite po osam sati dnevno da biste svoju porodicu počastili jednim „morskim dnom“ ili „potokom u kupatilu“, ali i tu stižu lepe vesti. Deluje skuplje nego što jeste.

Epoksidni podovi sa svojim 3D varijantama
Epoksidni podovi sa svojim 3D varijantama

Ako radite na maloj kvadraturi kupatila kakvo je kod većine stanova, ne treba vam neki veliki novac. A kompanije koje rade epoksidne i poliuretanske podove koji i jesu dekorativni u ovoj priči, svom poslu se posvećuju jednako kao da rade veliki tržni centar. Posle razgovora sa nekima od njih čak sam dobila informaciju da im više znači da oplemene nečiji stan nego te velike objekte koji najčešće nemaju puno duše. A vi, fascinirani onim što su u vašem stanu uradili, ipak prenesete na njih impresije na mnogo lepši način. Ljudi to vole kojim god poslom da se bave i nečiji osmeh i zadovoljstvo je nešto čime se rukovode u poslu.

3D podovi
3D podovi

Ono što im smeta dok rade dekorativni pod je ponavljanje, recimo u ovoj godini najviše su traženi delfini u kupatilu, što, da ostane između nas, podopolagačima malo vuče na kič i na nedostatak kreativnosti. Zato se nemojte iznenaditi ako vam predlože nešto drugi ili diskretno sugerišu da imate mnogo interesantnijih priča za ispričati ovom, zaista neverovatnom, podnom oblogom.

Već smo pisali o ovoj inovaciji, a podsećanje šta su ustvari 3D podovi možete pročitati na sledećem LINKU.