Koncept budućnosti – Premium Concept

Savremeni trendovi u građevinarstvu teže specijalističkom profilisanju malih i srednjih preduzeća, ovladavanju novim tehnologijama i upotrebi novih materijala. Ulaganje u znanje, obučenost i razvoj veština kao proizvod daje vrhunski kvalitet i vanserijske rezultate. Sledeći korak je organizovanje, grupisanje i međusobna saradnja.

podovi
Foto: Premium Concept Group / Inovativne tehnologije, novi materijali, obuke i sertifikacija kadrova

PREMIUM CONCEPT GROUP generišući pozitivna iskustva, veliku posvećenost i predan rad uspeo je da stvori tim, sastavljen od mladih ljudi različitih profila ali istog cilja, koji je spreman da odgovori svim zahtevima i izazovima koji se pred njega stavljaju.

Posebnu oblast ekspertize čine PODOVI, koja je razvijena do najsitnijih detalja i kojoj se, zbog svoje kompleksnosti, posvećuje najveća pažnja.

Izrada novih podnih površina

Oblast PODOVI posebno tretira izradu novih podova počevši od projektovanja podnih površina, izrade armirano-betonskih ploča i cementnih košuljica, ravnajućih slojeva, drenažnih sistema i dilatacionih spojnica, do izrade završnih slojeva od veštačkih smola ili postavljanja završnih podnih obloga.

podne površine
Foto: Premium Concept Group

Sanacija podnih površina

Sanacija podnih površina predstavlja najzahtevniji ali i najzastupljeniji segment rada koji implementira celokupno iskustvo i stečena znanja ove oblasti.

Visoka tehnološka opremljenost, koja odlikuje firme u okviru Premium Concept Group-e, omogućuje širok spektar tretiranja podnih površina kroz procese obrade podloge sačmarenjem, grindiranjem, glodanjem, suvim i mokrim peskiranjem, kao i mašinama za rad pod visokim pritiscima od 250 do 2800 bar.

obrada podne obloge
Foto: Premium COncept Group

Specifičnost pristupa tematici sanacije podloge ogleda se u saniranju oštećenja podloge u zavisnosti od stepena i vrsti oštećenja, primenom najsavremenijih metoda koje podrazumevaju saniranje pukotina u podlozi injektiranjem epoksidnih i poliuretanskih smola, strukturnim ojačavanjem fiber-karbonskim trakama i platnima, nivelisanjem upalih betonskih ploča, površinskim sanacijama najkvalitetnijim materijalima kompatibilnim sa završnim slojevima poda.

Treba naglasiti da PREMIUM CONCEPT GROUP aktivno posluje na teritoriji Adria regije koja obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku preko svojih regionalnih kompanija članica, a da svoju široku paletu usluga pruža i na projektima širom Evropske unije a posebno u Republici Irskoj i zemljama Beneluksa Holandiji i Belgiji.

podne povrsine
PREMIUM CONCEPT GROUP aktivno posluje na teritoriji Adria regije koja obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku preko svojih regionalnih kompanija članica

Višegodišnje iskustvo u radu sa najkvalitetnijim materijalima rezultovalo je strateškim partnerstvom sa američkom USL Group-om i svetski poznatim brendovima u okviru USL Speciality Products, kao i kompanijama Carboline i Stonhard članicama globalne RPM mreže čiji je Premium Concept Group zvanični regionalni distributer i sertifikovani izvođač radova.

 

Premium Concept d.o.o.                               
Jugoslovenska 2/13A                       
11250 Beograd                                                       
Srbija                                                        

Premium Concept d.o.o.
Dunajska cesta 136
1000 Ljubljana
Slovenija

Premium Concept d.o.o.
Nikole Tesle 10
78300 Bijeljina
Bosna i Hercegovina

Premium Builders d.o.o.
Jugoslovenska 2/13A
11250 Beograd
Srbija

www.premium-concept.com
office@premium-concept.com

Prethodni tekstHAURATON dodaje još jednu rešetku u uspešnu FIBRETEC liniju
Sledeći tekstDOMOTEX 2022 od 13. do 16. januara 2022.