DOMOTEX 2023 se pokreće sa mnoštvom novih zanimljivosti

Uz mnoštvo novih zanimljivosti, DOMOTEX će se održati od 12. do 15. januara 2023. u izložbenom centru u Hanoveru. Već postaje očigledno da će 33. izdanje najvažnijeg svetskog sajma tepiha i podnih obloga biti snažan i inovativan događaj. Deutsche Messe je iskoristio vreme prekida pandemije da prilagodi vodeći svetski sajam tepiha i podnih obloga promenljivim potrebama tržišta i daljem strateškom razvoju.

Od 12. do 15. januara DOMOTEX će predstaviti nekoliko novih karakteristika: moderan i optimizovan raspored dve novouvedene DOMOTEX oznake „Rugs“ i „Flooring“, kao i prilagođenu strukturu hale koja će olakšati orijentaciju. Pored toga, DOMOTEX nudi još veću orijentaciju aplikacije i više specijalnih formata prilagođenih specifičnim ciljnim grupama za više atmosfere i veću relevantnost.

DOMOTEX 2023
foto: Domotex

„Na sledećem DOMOTEX-u biće mnogo novih stvari za otkrivanje. Proteklu godinu smo intenzivno iskoristili da razvijemo nove mogućnosti učešća za kompanije i da stvorimo novo iskustvo brenda za naše goste sajma. Izuzetno dragoceno za nas je bila i je razmena sa svim učesnicima na tržištu.Tema održivosti i cirkularne ekonomije igraju veliku ulogu. Poslednje dve godine posebno su pokazale da su teme kao što su efikasnost resursa, ekološki prihvatljivi proizvodi i proizvodni procesi, ali i teški lanci snabdevanja sve češće zastupljene. Sa svojom posebnom izlogom „ZELENA KOLEKCIJA“, DOMOTEX se fokusira na pitanje održivosti i nudi izlagačima i posetiocima praktično iskustvo ključne teme. ‘Novi’ DOMOTEX nudi svima koji su uključeni mnogo prostora za iskustvo, orijentacija, inovativnost i inspiracija, ali i, naravno, pristup novim kupcima, partnerima i dobavljačima. Predstavljaćemo trendove, inovacije i stil života decentralizovano u odgovarajućim izložbenim prostorima. Izlagači i gosti sajmova mogu se radovati mnogim inovativnim idejama. Oni mogu otkriti trendove i inovacije koje će oblikovati sutrašnje poslovanje“, objašnjava Sonia Vedell-Castellano, globalni direktor DOMOTEKS-a, Deutsche Messe AG.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2023
Hannover Exhibition Center, Hanover (Nemačka)
www.domotex.de