Dizajn DOMOTEX 2023 se pokreće sa mnoštvom novih zanimljivosti

DOMOTEX 2023 se pokreće sa mnoštvom novih zanimljivosti

DOMOTEX 2023

Uz mnoštvo novih zanimljivosti, DOMOTEX će se održati od 12. do 15. januara 2023. u izložbenom centru u Hanoveru. Već postaje očigledno da će 33. izdanje najvažnijeg svetskog sajma tepiha i podnih obloga biti snažan i inovativan događaj. Deutsche Messe je iskoristio vreme prekida pandemije da prilagodi vodeći svetski sajam tepiha i podnih obloga promenljivim potrebama tržišta i daljem strateškom razvoju.

Od 12. do 15. januara DOMOTEX će predstaviti nekoliko novih karakteristika: moderan i optimizovan raspored dve novouvedene DOMOTEX oznake „Rugs“ i „Flooring“, kao i prilagođenu strukturu hale koja će olakšati orijentaciju. Pored toga, DOMOTEX nudi još veću orijentaciju aplikacije i više specijalnih formata prilagođenih specifičnim ciljnim grupama za više atmosfere i veću relevantnost.

DOMOTEX 2023
foto: Domotex

„Na sledećem DOMOTEX-u biće mnogo novih stvari za otkrivanje. Proteklu godinu smo intenzivno iskoristili da razvijemo nove mogućnosti učešća za kompanije i da stvorimo novo iskustvo brenda za naše goste sajma. Izuzetno dragoceno za nas je bila i je razmena sa svim učesnicima na tržištu.Tema održivosti i cirkularne ekonomije igraju veliku ulogu. Poslednje dve godine posebno su pokazale da su teme kao što su efikasnost resursa, ekološki prihvatljivi proizvodi i proizvodni procesi, ali i teški lanci snabdevanja sve češće zastupljene. Sa svojom posebnom izlogom „ZELENA KOLEKCIJA“, DOMOTEX se fokusira na pitanje održivosti i nudi izlagačima i posetiocima praktično iskustvo ključne teme. ‘Novi’ DOMOTEX nudi svima koji su uključeni mnogo prostora za iskustvo, orijentacija, inovativnost i inspiracija, ali i, naravno, pristup novim kupcima, partnerima i dobavljačima. Predstavljaćemo trendove, inovacije i stil života decentralizovano u odgovarajućim izložbenim prostorima. Izlagači i gosti sajmova mogu se radovati mnogim inovativnim idejama. Oni mogu otkriti trendove i inovacije koje će oblikovati sutrašnje poslovanje“, objašnjava Sonia Vedell-Castellano, globalni direktor DOMOTEKS-a, Deutsche Messe AG.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2023
Hannover Exhibition Center, Hanover (Nemačka)
www.domotex.de

Prethodni tekstOtvorena izložba „Nagrada Piranezi”
Sledeći tekstAkustički komfor u zgradama – Akustik Term E700 (VIDEO)