Carpet Design Award 2021 – Doživite ceremoniju dodele nagrada virtuelno

DOMOTEX 2021 će se ove godine održati od 19. do 21. maja kao digitalni događaj zbog globalne pandemije COVID-19.

U okviru manifestacije Carpet Design Awards koja se svake godine održava na DOMOTEX-u dodeljuju se priznanja za kvalitet i izvrsnost u dizajnu ručno rađenih tepiha i prostirki. Ovogodišnje nagrade dodeljivane su u različitim kategorijama, a pobednici će dobiti nagrade na virtuelnom događaju zakazanom za 20. maj.

Tokom proteklih nekoliko nedelja, međunarodni žiri stručnjaka iz industrije dizajna i tepiha odabrao je najubedljivije radove za Carpet Design Awards 2021 od 396 ručno rađenih tepiha koje su predali finalisti. Kriterijumi su obuhvatali dizajn i koncept dizajna, materijal, završnu obradu, strukturu i kvalitet, kao i održivost i brendiranje. Tri ekskluzivna primera iz svake od devet kategorija, koji posebno kombinuju dizajn, kvalitet i izradu, plasirali su se u finale. Novom kategorijom „Najbolji dizajner u nastajanju“, Carpet Design Awards 2021 prvi put će počastiti izvanredne mlade dizajnere zajedno sa škotskom nevladinom organizacijom Turquoise Mountain.

Možete biti tamo praktično ove godine! Pobednici u devet takmičarskih kategorija biće objavljeni 20. maja 2021. u 18 časova na virtuelnom događaju u svečanom ambijentu. Dodela nagrada biće emitovana na web stranici DOMOTEX-a.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2021
20-22 maj 
Hannover Exhibition Center, Hanover, Nemačka
www.domotex.de

 

Prethodni tekstPremium izgled podova u ugostiteljskim objektima
Sledeći tekstKako sprečiti pojavu pukotina u industrijskim podovima?