Prednosti luksuznih vinil podova i tekstilnih podova u pločama

Luksuzni vinil podovi (LVT) su kategorija podova koja svojom inovativnošću može da odgovori na sve zahteve tržišta, te se koristi u rezidencijalnim, poslovnim, industrijskim i zdravstvenim objektima.

Prednosti ovih podnih obloga su velike – izbor dezena (drvo, tekstil, kamen, pločice) izdržljivost, pa se preporučuje ugradnja u visokofrekventnim prostorijama, otporan je i na kratkotrajna izlaganja vodi pa ga možete ugraditi i u kuhinju, lako se ugrađuje, čisti i održava, a u slučaju oštećenja zamena je vrlo jednostavna.

Tekstilne ploče su podne obloge čija je osnovna prednost modularnost, odličan su zvučni izolator i pružaju fantastičnu udobnost i toplotu. Zbog velikog izbora boja i dezena dobijamo mogućnost kreiranja izgleda završnog poda u skladu sa sopstvenim potrebama i zalihama. Koriste se u kancelarijskim i konferencijskim salama, prodajnim objektima, igraonicama, hotelskim sobama.

Zahvaljujući predanom odnosu prema svakom kupcu ponaosob, omogućićemo Vam da Vaš prostor uz sve prednosti koje nude LVT i tekstilni podovi u pločama dobije izgled baš onakav kakav ste zamislili.

AURELIA LOGOTIP

AURELIA d.o.o.
Izložbeni salon: Mičurinova 68b,
21000 Novi Sad
M. +381 64 306 7476
nebojsa.aurelia@gmail.com
www.aurelia-podovi.rs