DOMOTEX 2022 od 13. do 16. januara 2022.

Dok se DOMOTEX priprema za ulazak u svoju 33. sezonu od 13. do 16. januara 2022. u Hanoveru, „COVER NEW GROUND“ je najavljen kao glavna tema sajma. Tema je izabrana kao način da se sva pažnja posveti temama od velike trenutne i buduće društvene važnosti, naime prirodnom i održivom okruženju za rad i život. Kao takav, COVER NEW GROUND takođe predstavlja novi pogled na podove i podne obloge kao pravi temelj dizajna enterijera. Nove aplikacije, trendovi i inovacije čekaju da budu otkriveni na DOMOTEX 2022. Iako je ostalo još šest meseci dok se kapije ne otvore za posetioce, 95 odsto raspoložive površine već je rezervisano. Organizatori i izlagači sajma su optimistični i raduju se događaju u januaru – ne najmanje zbog toga što je ovo prvi sajam sa sedištem u Hanoveru u prilično dugo vreme koji je postavljen kao fizički događaj na licu mesta, sa digitalnim opcijama učešća na raspolaganju.

„Nove obloge“, „Nova osnova“ i „Novi načini za plasiranje“: tri glavne teme koje prate vodeću temu DOMOTEX-a

Domotex 2022
Domotex 2022 – New Coverings

„New Coverings“ se bavi današnjim sve većim interesovanjem za zdrav životni i radni ambijent, posvećenošću ekološki prihvatljivim materijalima i proizvodnim procesima i kružnoj ekonomiji s ciljem stvaranja uravnoteženih i istovremeno svesnih trendova prostora za život i blagostanje . „New Coverings“ se fokusira na inovativna rešenja i proizvode koji igraju ciljeve kružnog toka.

Domotex 2022
Domotex 2022 – New Grounds

Druga fokusna tema – „New Grounds“ – sadrži sofisticirane podne obloge u ugovornom poslu, npr. spoljna upotreba tepiha, drveta i kompozitnih podova ili spajanje unutrašnjih i spoljašnjih površina. U drugim nadahnutim primenama, podovi i podne obloge se koriste za dekoraciju zidova, ili čak kao sastavni deo nameštaja i tkanina, pokazujući koliko svestrani i efektni mogu biti u definisanju izgleda i osećaja unutrašnjeg okruženja.

Domotex 2022
Domotex 2022 – „New Ways to Market“

„New Ways to Market“ – treća i poslednja fokusna tema – naglašava važnost adekvatnog reagovanja na promenljive uslove. Tržišta su podložna stalnim promenama, npr. u pogledu uslova uvoza i izvoza, odnosa sa dobavljačima, digitalnih usluga i pojave i uspona novih platformi za onlajn trgovinu, što sve menja izgled ekonomije. Digitalne tehnologije omogućavaju lansiranje novih kolekcija na tržište izvan tradicionalnih prodajnih podova i preko nacionalnih granica, kao i njihovo vešto plasiranje i umrežavanje sa kupcima i obećavajući nove potencijalne kupce. I za industriju podova društveni mediji su postali važan kanal prodaje.

Kao globalno tržište i izvor inspiracije, DOMOTEX 2022 pozabaviće se ključnim pitanjima sa kojima se suočava industrija podova i pružiće odgovore na sva pitanja učesnika.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2022
13-16 januar
Hannover Exhibition Center, Hanover, Nemačka
www.domotex.de

 

Prethodni tekstKoncept budućnosti – Premium Concept
Sledeći tekstPovratak na mala vrata u naše domove…