27. godinu za redom – najveći skup u Evroaziji

Sajam mašinerije za obradu drveta & Intermob predstavljaju nove proizvode i održavaju se između 27. septembra i 1. oktobra na sajmu TÜYAP

Najveći sastanak u industriji drveta i nameštaja, Mašine za obradu drveta – Međunarodni sajam mašina za obradu drveta, Sajam alata za sečenje i ručnu obradu i INTERMOB – Međunarodni sajam nameštaja, asesoara, proizvoda u šumarstvu i drvnih tehnologija se otvaraju 27. godinu za redom na sajmu TÜYAP. 

Na sajmovima učestvuje 867 kompanija iz 30 zemalja sveta

Zajedno sa učesnicima iz SAD-a, 867 kompanija i predstavnika iz 30 zemalja sveta uključujući Austriju, Belgiju, Brazil, Kanadu, Kinu, Češku, Dansku, Veliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Hong Kong, Holandiju, Indiju, iran, Izrael, Italiju, Norvešku, Japan, Poljsku, Rumuniju, Rusiju, Sloveniju, Južnu Koreju, Španiju, Švedsku, Švajcarsku, Tajvan, Tursku, Ukrajinu se sastaju na TÜYAP-u.

Dobavljački komiteti iz 31 države

Dobavljački komiteti organizovani i pozvani od strane TÜYAP-a uključuju predstavnike iz Albanije, Australije, Azerbejdžana, Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Kine, Hrvatske, Gruzije, Grčke, Egipta, Indije, Irana, Italije, Kirgizstana, Kosova, Palestine, Rusije, Libana, makedonije, Moldavije, Maroka, Rumunije, Srbije, Sirije, Tajvana, Tunisa, Turske, Ukrajine i Uzbekistana učvrstiće veze u industriji istovremeno ojačavajući ekonomiju. 

Sajam mašinerije za obradu drveta i INTERMOB biće efektivni centri razmene znanja i veština

Programska šema na sajmu baciće svetlo na sektor

Sajam mašinerije za obradu drveta i INTERMOB biće efektivni centri razmene znanja i veština, a programska šema će omogućiti profesionalcima iz struke da ocene i procene trenutnu konkurentsku situaciju i nove tehnologije na tržištu.

Tokom sajmova, u kontekstu programske šeme, 27. spetembra od 13:30 do 16:30 biće održana panel-diskusija „Različite razmere, različit pristup dizajnu: Industrija dizajna nameštaja i asesoara u Turskoj“ (Different Scales, Different Design Treatments: Design in Furniture & Furniture Accessories Industry in Turkey) u sali za sastanke Kardeniz. Ovu panel-diskusiju održaće ETMK (Udruženje idustrijskih dizajnera Turske).

Sledećeg dana, 28. septembra, u vremenu od 10:30 do 11:30 biće održana Međunarodna konferencija za štampu koju organizuje TÜYAP i koju će na poziv organizatora voditi predstavnici iz Australije, belgije, Bugarske, Kine, Grčke, Indije, Irana, Italije, Rumunije, Rusije, Tajvana i Ukrajine. Na konferenciji će predstavnici podeliti svoje utiske sa međunarodnom javnošću.

U utorak, 30. septembra, u vremenu od 14:00 do 15:30 održaće se panel-diskusija „korišćenje punog drveta i efekti na dizajn“ koju vodi TMMOB – Komora inžinjera šumarstva Turske gde će autorizovani predavači deliti svoja dragocena znanja sa publikom.

Prethodni tekstPrimena keramičkih pločica u spoljnom oblaganju
Sledeći tekstOtvorena fabrika Sika u Šimanovcima