Visoka posvećenost poznatih brendova za DOMOTEX – Dom podnih obloga

Vodeći svetski sajam podnih obloga i tepiha, DOMOTEX, ponovo će spojiti oba sveta na izložbenom prostoru u Hanoveru od 11. do 14. januara 2024. Veliki međunarodni proizvođači brendova već su najavili svoje učešće na predstojećem izdanju, ističući globalni značaj DOMOTEX-a.

Nakon uspešnog povratka početkom godine, brojne prijave već obećavaju da će 34. izdanje vodećeg svetskog sajma za tepihe i podne obloge postati značajna manifestacija. „Odgovor na DOMOTEX 2024. bio je ogroman, sa mnogim globalnim proizvođačima brendova koji već potvrđuju svoje učešće“, napominje Sonia Wedell-Castellano, Globalna direktorka DOMOTEX-a u Deutsche Messe AG. „Trenutni broj prijava ne samo da je premašio prošlogodišnje cifre, već se takođe približavamo veličini koju smo imali 2020. godine. To ističe važnost DOMOTEX-a u svojoj ulozi globalne tržišne platforme i izvora inspiracije za celu industriju.“

Poznati brendovi tepiha 

U segmentu ručno izrađenih tepiha , vodeći izlagači poput Tisca Textil, Jaipur Rugs, Bhadohi Carpets, Paulig i Ipek – A. Ipektchi potvrdili su svoje učešće. Takođe su se registrovali Javi Home i Tepp Team. U oblasti mašinski izrađenih tepiha, Oriental Weavers, Merinos, Ragolle, Balta Industries, Fedustria, Robusta, Otto Golze i Brink & Campmann su najavili svoj povratak na DOMOTEX 2024. kako bi prikazali svoje najnovije proizvode.

Caglar Kepekci, generalni direktor kompanije Merinos, smatra da je učešće na nadolazećem DOMOTEX-u neophodno: „Naše iskustvo kao izlagača na DOMOTEX-u je izuzetno – i to već gotovo tri decenije. Od globalne izloženosti i mogućnosti umrežavanja do praćenja trendova u industriji i novih proizvoda, DOMOTEX je konstantno igrao ključnu ulogu za industriju tepiha. S nestrpljenjem očekujemo svako izdanje sajma, uključujući i nadolazeći DOMOTEX Hannover ’24.“

Svetski brendovi podnih obloga na jednom mestu

Najnovije u oblasti tepiha predstavljaće Betap, Interfloor, Infloor-Girloon i ITC Natural Luxury Flooring. U sektoru parketa, luksuznih vinilnih pločica i laminata, dobro poznati i dugogodišnji izlagači kao što su Area Floors, Amorim, ter Hürne, Lamett, Falquon, Camsan, Design Parquet, CFL Flooring, AGT, Forestry Timber, STP, Decospan, Homag, Massive Holding, Floorify i Corkart najavili su svoj povratak. Međutim, neki izlagači koji se nisu učestvovali nekoliko godina takođe se vraćaju u 2024. godini. Među njima u oblasti otpornih podova su mFlor, Onefloor i MeisterWerke. Osim toga, Neuhofer, SELIT, Välinge, Estillon, ADESIV, KLEIBERIT i i4F iz sektora primene i instalacije tehnologije takođe su najavili svoje učešće.

DOMOTEX je mesto susreta za evropsku i međunarodnu industriju podnih obloga. To je idealna platforma za nas da ostanemo u kontaktu sa našim kupcima i potencijalnim klijentima, kao i da uspostavimo nove poslovne odnose. Radujemo se učešću u 2024. godini“, otkriva Guido Schulte, upravni partner kompanije MeisterWerke.

Niclas Håkansson, izvršni direktor kompanije Välinge, takođe s nestrpljenjem očekuje ponovni susret u Hanoveru u januaru 2024. godine: „Bili smo pozitivno iznenađeni brojem kvalifikovanih posetilaca i poslovnih prilika tokom 2023. godine – uprkos teškoj svetskoj situaciji. To pokazuje da DOMOTEX ostaje važna platforma za industriju. Veoma smo zadovoljni kvalitetom posetilaca i internacionalnošću.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2023,
Hannover Fairs Turkey
www.domotex.de