Obnovljena tri košarkaška terena na Novom Beogradu i Zemunu

Mladi dobili novi prostor da se bave sportom i budu aktivni

Beograd, 28. jul 2016 – Novi Beograd i Zemun dobili su tri obnovljena košarkaška terena, zahvaljujući saradnji Roma company i JKP „Zelenilo-Beograd”, a sa ciljem da se mladi motivišu da se više bave sportom.

Košarkaški tereni
Dušan Šaponja i Dušan Čavić

„Pokretanjem akcije sređivanja košarkaških terena u saradnji sa JKP „Zelenilo-Beograd“ želimo da unapredimo uslove za bavljenje sportom u Beogradu i podstaknemo aktivnosti mladih na zdrav život, boravak u prirodi, ali i da im pružimo prijatnije i lepše mesto za odrastanje, druženje i stvaranje uspomena“, izjavio je Nemanja Romandić, generalni direktor Roma company.

Roma company i JKP „Zelenilo-Beograd”
Revijalna košarkaška utakmica

Povodom obnavljanja terena na košarkaškom terenu u Bulevaru Zorana Đinđića odigrana je revijalna košarkaška utakmica u kojoj su učestvovale poznate ličnosti koje su nekada igrali košarku upravo na tom terenu – Miloš Šaranović, Dušan Šaponja, Dušan Čavić, Miljan Miljićević, Dejan Pantelić, mladi košarkaši iz kraja i zaposleni iz kompanije Roma Company.

revijalna košarkaška utakmica
Gordana Miljojković, Nemanja Romandić i Dejan Pantelić

„Grad Beograd i „Zelenilo-Beograd“ teže da obezbede uređenje što većeg broja površina u gradu, kako bi grad bio lepši i uređeniji i u tom smislu svaka aktivnost društveno odgovornih kompanija je od izuzetnog značaja. Zahvaljujući donaciji kompanije Roma company, JKP „Zelenilo-Beograd“ je obnovilo dva košarkaška terena na Novom Beogradu i jedan u Zemunu“, izjavila je Gordana Miljojković, PR JKP „Zelenilo-Beograd“.

Obnovljeni košarkaški tereni prvi su u nizu koje je Roma company podarila građanima, a u narednom periodu očekuje se nastavak akcije i renoviranje novih terena.

Prethodni tekstKaravan Zorka Keramike
Sledeći tekstŽene lideri – Melanija Pavlović, generalna direktorka “Baumit Serbia”