DECKING PODOVI – Oplemenite vaš prostor

Specijalizovani smo za deking podove od različitih vrsta drveta, impregniranog, termotretiranog kao i egzotičnih vrsta. Cena dekinga je već od 20€ po kvadratu…

Naša firma se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom dekinga. I jedini smo u regionu, specijalizovani isključivo za deking podove. Deking podovi su namenjeni za spoljnu upotrebu, i kao takvi idealni su za vaše terase, staze, staze oko bazena, bašte i vrtove, bašte kafića, stepeništa, izradu molova, podova splavova i paluba. Ukoliko želite da oplemenite vaš prostor na pravom ste mestu. Specijalizovani smo za deking podove od različitih vrsta drveta, impregniranog, termotretiranog kao i egzotičnih vrsta.

Za Vas smo napravili raznoliku ponudu deking podova
Foto: Decking podovi

Za Vas smo napravili raznoliku ponudu deking podova.

Ugrađujemo deking isključivo napravljen od punog drveta.

Zašto?

Pokazao se kao dugotrajniji, lakši za održavanje, ne zagreva se na suncu, oplemenjuje prostor i prirodan je materijal u odnosu na kompozitne (WPC) materijale. Materijal koji imamo u ponudi je apsolutno otporan na sve spoljne uticaje. Sunce, kišu, sneg i veliku koncetraciju vlage u vazduhu.

U ponudi imamo 12 vrsta dekinga od egzotičnog drveta

U ponudi imamo 12 vrsta dekinga od egzotičnog drveta kao sto je Massaranduba, Ipe-lapacho, Cumaru, Tikovina, Sibirski ariš… Deking izrađen od egzote je stvar prestiža i stila. Zbog svoje strukture i gustine (gustina Massarandube iznosi 1150-1300 kilograma po kubnom metru) idealan je za spoljnu upotrebu. Bez dodatne zaštite, tretiranja i sasvim prirodan. Paleta boja je od crvene do tamne (coffe) braon boje.

Dugotrajnost našeg dekinga, uz pravilno održavanje dostiže i četiri decenije. Iza nas stoji zavidna refernec lista i nekoliko hiljada kvadrata deking podova i obloga najkompleksnijih i veoma složenih oblika.

Unapred možemo garantovati visoku profesionalnost i kvalitet naših usluga i proizvoda.

roverite zašto smo jedini u regionu koji dajemo pismenu garanciju od 7 godina

Za sva pitanja budite slobodni da nas pozovete, odgovorićemo svakom vašem zahtevu.

Proverite zašto smo jedini u regionu koji dajemo pismenu garanciju od 7 godina.

DECKING PODOVI
tel.: +381 60 01 91 887
dekingpodovi@gmail.com • www.dekingpodovi.rs

Prethodni tekstPOLIRANI BETON – idealno rešenje za industrijske magacine i hale
Sledeći tekstPodovi od čepova vinskih flaša