Visoka tehnologija decking-a

Drveni decking zahteva mnogo rada kako bi uvek izgedao idealno. Mora se često očistiti. Kada boja izbledi, ili se javljju mrlje usled loših vremenskih prilika, oni potrebno je ponovo premazivati pod novim slojem. Sunce i kiša uzrokuju trulež i cepanje drveta. Da bi drveni decking izgledao odlično, potrebno je vreme i novac.

Zgrada sa deckingom koji nije drveni, može da promeni. Ovaj izdržljiv i sa niskim održavanje alternativa drvo nikada neće podeliti ili trulež i ne zahteva boju ili finiš. Napravljen je od recikliranih kesa i tetrapakova ili  od nove plastike kao što je vinil. Boje se mešaju u materijalu , od bele do tamne i imitacije drveta. Tekstura poda je u  rasponu od glatke do grube. Neke vrste poda su čvrste i teške, dok su drugi šuplji i manje težine.

Vlasnici kuća su češće zainteresovani za wpc decking, koji se može naći u dva glavna tipa: plastika u potpunosti ili kompozit. Sve plastične daske se sastoje od plastike sa aditivima, kao što su inhibitori ultraljubičastih  pigmenata boje, koji obezbeđuju efikasniju zaštitu od sunca.

Hi-tech vinil decking

Korišćenjem naprednih 100% recikliranih PVC jedinjenja, Hi-tech vinil decking je izdržljiv, i lak za održavanje u odnosu na  tradicionalni drveni decking. Vinil decking će nadživeti drveni, i pružiće neopsisivi užtak po ukućane u godinama koje dolaze. Bez obzira koliko da potrošite, ulaganje u novi decking će se  isplatiti.