Deking koji okuplja vaše prijatelje

Deking je idealan za okupljanje gostiju, jer sadrži više zabavnih nivoa. Prostori za uživanje u intimnom razgovoru, trpezarije i nivo za zabavne igre, samo su jedan od funkcionalnih primera upotrebe dekinga.

Razne strukturne forme stvaraju različite nivoe dekinga u vašoj bašti. Zahvaljujući njima, svi aspekti ovog vrta sada imaju spektakularan pogled na okruženje.

Deking kao ukras Vaše bašte
Deking kao ukras Vaše bašte

Planiranje dekinga

Planiranje dekinga je vrlo bitna stavka u odabiru pravog za vaš prostor. Potrebno je da istražite sve opcije pre nego što počnete da opremate svoj deking sa ugrađujućim, dizajnerskim elementima.

Kada se planira postavljanje novog dekinga, trebalo bi voditi računa o najboljoj varijanti materijala koji odgovaraju Vašem projektu. Možete biti sigurni da će istraživanje mogućnosti deking materijala dovesti do novih ideja, koje mogu dovesti do takvog rešenja dekinga koji će vas ostaviti bez daha i poboljšaće udobnost boravka na otvorenom prostoru. Izbor materijala za deking Vas ne ograničava; vrlo je jednostavan i svodi se na izbor između različitih prirodnih površina, niz kompozitnih ili veštačkih deking materijala koji mogu produžiti život i smanjiti troškove održavanja.

Užitak svih čula
Užitak svih čula

Pomoću dekinga možete stvoriti fokus u vašem vrtu, mesto u kojem ćete uživati zajedno sa Vašim prijateljima. Deking u kombinaciji sa lepim kamenjem, osvetljenjem i biljnim vrtom, stvara jedinstven harmoničan prostor!