Dinamični vinil podovi u Vašem stanu? Da, moguće je!

Švedska kompanija proizvodi senzacionalni, izgledom opipljiv “utkani” vinil pod u prelepom spektru boja. Na prvi pogled Vam se čini da gledate u tekstilni tepih, ali čvrsta pletena podna obloga pruža sigurnost i dugotrajnost.

Primena vinil podova

Vinil podovi su posebno pogodni za podne površine učestalog saobraćaja, kao što su hodnici i lako se održavaju. Dinamični vinil podovi predstavljaju kombinaciju živopisnih boja i fascinantnog metalik sjaja koji se primeti samo iz određenih uglova. Duga na podu izražava osećaj zabave i kreativnosti. Ovakvi podovi se odlikuju živahnošću, ali geometrijski obrasci daju ozbiljniju notu izgledu poda.

Inspiracija prostranstvom
Slikac 2 – Inspiracija prostranstvom

Često proizvođači vole reći da su “podovi temelji svake prostorije”, znaju da su najvažniji u ukupnom dizajnu sobe jer stvaraju nevidljivu auru i imaju veliku funkciju.

Par reči dizajnera

Dizajneri su bili inspirisani prostranošću prilikom kreiranja ovog poda. Kao rezultat, podna obloga je bogata teksturom, efektima ručnog tkanja stvorenim od komadića vinila u kombinaciji sa crnom, sivom ili plavom bojom. Sloboda dizajniranja leži u igri sa svetlošću i bojom. Pod nije jedan vid dekorativnog tepiha već arhitektonska konstrukcija.

Vinil podovi kao ukras vašeg doma
Vinil podovi kao ukras vašeg doma

U saradnji sa legendarnom italijanskom modnom kućom Missoni, švedska kompanija proizvodi ove atraktivne podove od 2012. godine. Svestrane podne obloge moćnih tkanih kolekcija daju uzbudljiv pečat sobi unoseći radost i samopouzdanje.

Misonijev dizajn na podu
Misonijev dizajn na podu

Uvek se podržava i bodri inovativnost, neočekivani dizajn i užitak boravka u njemu!