Dinamični vinil podovi u Vašem stanu? Da, moguće je!

Inspirisani Missoni-jem

Švedska kompanija proizvodi senzacionalni, izgledom opipljiv “utkani” vinil pod u prelepom spektru boja. Na prvi pogled Vam se čini da gledate u tekstilni tepih, ali čvrsta pletena podna obloga pruža sigurnost i dugotrajnost.

Primena vinil podova

Vinil podovi su posebno pogodni za podne površine učestalog saobraćaja, kao što su hodnici i lako se održavaju. Dinamični vinil podovi predstavljaju kombinaciju živopisnih boja i fascinantnog metalik sjaja koji se primeti samo iz određenih uglova. Duga na podu izražava osećaj zabave i kreativnosti. Ovakvi podovi se odlikuju živahnošću, ali geometrijski obrasci daju ozbiljniju notu izgledu poda.

Inspiracija prostranstvom
Inspiracija prostranstvom

Često proizvođači vole reći da su “podovi temelji svake prostorije”, znaju da su najvažniji u ukupnom dizajnu sobe jer stvaraju nevidljivu auru i imaju veliku funkciju.

Par reči dizajnera

Dizajneri su bili inspirisani prostranošću prilikom kreiranja ovog poda. Kao rezultat, podna obloga je bogata teksturom, efektima ručnog tkanja stvorenim od komadića vinila u kombinaciji sa crnom, sivom ili plavom bojom. Sloboda dizajniranja leži u igri sa svetlošću i bojom. Pod nije jedan vid dekorativnog tepiha već arhitektonska konstrukcija.

Vinil podovi kao ukras vašeg doma
Vinil podovi kao ukras vašeg doma

U saradnji sa legendarnom italijanskom modnom kućom Missoni, švedska kompanija proizvodi ove atraktivne podove od 2012. godine. Svestrane podne obloge moćnih tkanih kolekcija daju uzbudljiv pečat sobi unoseći radost i samopouzdanje.

Misonijev dizajn na podu
Misonijev dizajn na podu

Uvek se podržava i bodri inovativnost, neočekivani dizajn i užitak boravka u njemu!

Prethodni tekstDa li preferirate nežan osećaj pod Vašim stopalima i prstima, ili, grublji i oštriji materijal?
Sledeći tekstPrvo završite neophodne stvari, pa posle na kafu u grad