ACO sistemi u poslovnom kompleksu Navigator Business Center

Navigator Business Center je smešten u samom epicentru poslovnih dešavanja Beograda, u Bulevaru Milutina Milankovića, Blok 43 na Novom Beogradu, uz odličnu konekciju sa svim delovima grada. Još jedan moderan poslovni kompleks sa inovativnim građevinskim i arhitektonskim rešenjima.

Foto: ACO / Navigator Business Center

Svi materijali i oprema u zgradi počev od svetiljki, preko izdignutog poda, fasadnih sistema, elektro i mašinskih instalacija i dr., su proizvedeni od strane renomiranih evropskih proizvođača, a među njima su i proizvodi kompanije ACO. Sastoji se od 2 zgrade: Navigator 1, završen 2018 godine i Navigator 2, završen 2020 godine.

Osim poslovnih prostora „Navigator Business Center“ obuhvata i vrtić, kafić i restoran, te je definitivno ovo nova, prepoznatljiva destinacija okupljanja poslovnog sveta ovog dela grada.

Proizvodi ACO kompanije koji su našli svoje mesto i u ovom uspešnom projektu su:

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstMontaža grejnih kablova u olucima
Sledeći tekstManpowerGroup traži radnika na poziciji Product Marketing Manager
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.