Karavan Zorka Keramike

Zorka-Keramika ovog leta organizuje KARAVAN ZORKA-KERAMIKE zajedno sa promocijom tehničkih mogućnosti naših proizvoda, u saradnji sa svojim distributerima. Cilj kampanje je da se podstakne prodaja naših distributera i svest o brendu i kvalitetu proizvoda Zorka-Keramike.

Karavan će se realizovati u prodajnim objektima zainteresovanih distributera i omogućiće:

1. PORODIČNI DAN kada distributer može pozvati svoje kupce da porodično dođu u prodajni objekat gde će Zorka-keramika obezbediti kreativnu radionicu za decu a distributer određene povoljnosti pri kupovini Zorka-Keramika pločica za roditelje (popust, vaučer, poklon).

2. RADIONICU ZA PRIKAZIVANJE TEHNIČKIH PREDNOSTI naših pločica na koju distributer može pozvati svoje profesionalne korisnike (majstore i arhitekte) i zaposlene u prodajnim objektima kako bi se bolje upoznali sa svim prednostima korišćenja Zorka-Keramika pločica

3. ZABAVNI SADRŽAJ koji uključuje muziku, hostese, balone i osveženje i grickalice za posetice. Pored toga, za majstore bi obezbedili poklon odela, za prodavce majice, a za arhitekte prikladne rokovnike.

Distributer može da ovome doprinese prikladnim poklonima za posetioce i posluženjem.
www.zorka-keramika.rs

www.zorka-keramika.rs

ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs