Kvalitet materijala i usluga – bez kompromisa

Firma Vujnović Enterijeri d.o.o. bavi se projektovanjem, isporukom i ugradnjom podnih obloga, kako industrijskih i komercijalnih, tako i dekorativnih. Višegodisnje iskustvo – 7 godina u građevinskoj industriji i 10 godina u završnim građevinskim radovima, temelj je na kome želimo da kvalitetom iznad svega, zadovoljimo sve zahteve naših klijenata.

Misija našeg poslovanja jeste srdačnost, ljubaznost, ozbiljnost, spremnost da se uhvatimo u koštac i sa najvećim izazovima, kao i kvalitet materijala i usluga – bez kompromisa. Vujnović Enterijeri pružaju usluge u vidu saveta, tehničkih i idejnih rešenja, i sprovode vaše ideje kvalitetno i u najkraćem roku.

Nudimo gotovo sve vrste podnih obloga, često i one koje nisu još uvek toliko zastupljene i poznate kod nas, ali za kojima interesovanje svakako postoji i sve više raste.

Trudimo se da pored širokog izbora klasičnih i već poznatih varijanti podnih obloga (u kojima svakako postavljamo standarde u kvalitetu materijala i izrade) našim klijentima ponudimo inovativna i drugačija rešenja koja će svakom prostoru dati lični pečat. U širokom izboru materijala i boja, kao i propratnih detalja, moguće je naći odgovarajuću kombinaciju za prostore najrazličitijih namena.

Podne i zidne podne obloge
Podne i zidne podne obloge / foto: Vujnović enterijeri d.o.o.

Naša ponuda i rad se najbolje vide kroz brojne već izvedene objekte u Beogradu i Srbiji, ali i okolnim zemljama.

Za velike komercijalne prostore najčešće se traže LVT ploče i njih smo uradili u mnogim lokalima poput C&A u Beo šoping centru, Peek and Clopenburg u Galeriji BW, Miele prodavnici takođe na lokaciji Belgrade Waterfront, kao i u gotovo svim Sport vision i Extra sport prodavnicama.

PVC pod u rolnama u zanimljivoj kombinaciji betonskih i drvenih dezezna je postavljen u restoranu St. Gilles na Banjici. Izdvajamo dve posebne vrste PVC-a: elektroprovodni (kakav se nalazi u Aqua lab-u) i antistatik (kakav se nalazi u Hemofarmu u Vršcu). U stambenom kompleksu East Side su postavljeni garažni sistemi, proizvođača KLB čiji smo distributeri za Srbiju i Crnu Goru, u garaži u sklopu zgrade.

U sportskoj hali Zvečanska u ulici Braće Jerković smo postavili sportski pod
U sportskoj hali Zvečanska u ulici Braće Jerković smo postavili sportski pod / foto: Vujnović enterijeri d.o.o.

U sportskoj hali Zvečanska u ulici Braće Jerković smo postavili sportski pod. Objekat Megastrukture na Detelinari u okviru projekta Urbanih džepova Novog Sada, je ceo napravljen od dekinga od sibirskog ariša, koji je osim za podne obloge korišćen i za oblaganje i pravljenje plafona, panela i pregrada, sedećih mesta i stepenica.

Objekat Megastrukture na Detelinari u okviru projekta Urbanih džepova Novog Sada
Objekat Megastrukture na Detelinari u okviru projekta Urbanih džepova Novog Sada / foto: Vujnović enterijeri d.o.o.

Od ekskluzivnijih podnih obloga izdvajamo Hotel Pavilion u Dobračinoj ulici koji je urađen u kobinaciji livenog teraca i itisona vrhunskog dizajna. Takođe teraco, ali ovaj put epoksidni i u pločama, postavljen je u Nike shop-u u Galeriji BW.

U Nike shop-u u Ada Mall-u postavljen je parket proizvođača Bjelin
U Nike shop-u u Ada Mall-u postavljen je parket proizvođača Bjelin / foto: Vujnović enterijeri d.o.o.

U Nike shop-u u Ada Mall-u postavljen je parket proizvođača Bjelin čiji smo distributeri za Srbiju. Takođe nudimo i dekorativni cementni pod kakav je urađen u Kafeteriji BW.

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
www.vujnovicenterijeri.rs