CASA DELLA CERAMICA – Nešto potpuno drugačije

U Novom Sadu, u Radničkoj ulici 26, nedavno je otvoren salon italijanske i španske keramike i opreme za kupatila „CASA DELLA CERAMICA“.

Oplemenite vaš životni prostor luksuznom keramikom italijanskog proizvođača PIEMME (YOUR LUXURI TILES) i učinite vaš prostor prijatnijim za život italijanskim dizajnom i nemačkim kvalitetom keramičkih pločica PORCELAINGRES (ITALIAN STYLE MADE BY GERMANY).

Gledajte svet kroz vaš prostor opremljen španskom keramikom FANAL (THE WORD SEEN THROUGH YOUR SPACES) i nastavite koračati kroz život sa takođe španskom keramikom ARANDA (KEEP WALKING WITH ARANDA).

Pitate se koliko Vaša mašta može ići daleko?!

Dovoljno je pogledati ponudu staklenog mozaika ONIX i sve će Vam biti mnogo jasnije.

U ovom salonu možete izabrati i opremiti Vaše kupatilo prelepim sanitarijama: VILLEROY & BOCH, LAUFEN, JIKA… Učinite Vaš dodir sa vodom prijatnijim uz baterije GROHE, kade JACUZZI i tuš kabine HUPPE.

Pozovite nas, dogovorite sastanak u salonu u vreme kada Vama odgovara. Poslušajte savet naših prodavaca i našeg arhitekte koji će se potruditi da uskladi trendove i Vaš senzibilitet i da vam da odgovarajući predlog za opremanje životnog ili poslovnog prostora.

Naš tim će izaći na teren na vaš poziv, „snimiti“ situaciju, a zatim u salonu odabrati ono što će Vaš prostor oplemeniti .
Dođite i posetite nas…

Prethodni tekstPoliuretanski podovi
Sledeći tekstPod u fokusu – ugradna podna rasveta