CASA DELLA CERAMICA – Nešto potpuno drugačije

Učinite vaš prostor prijatnijim za život italijanskim dizajnom

U Novom Sadu, u Radničkoj ulici 26, nedavno je otvoren salon italijanske i španske keramike i opreme za kupatila “ CASA DELLA CERAMICA“.

Oplemenite vaš životni prostor luksuznom keramikom italijanskog proizvođača PIEMME (YOUR LUXURI TILES) i učinite vaš prostor prijatnijim za život italijanskim dizajnom i nemačkim kvalitetom keramičkih pločica PORCELAINGRES (ITALIAN STYLE MADE BY GERMANY).

Oplemenite vaš životni prostor luksuznom keramikom italijanskog proizvođača

Gledajte svet kroz vaš prostor opremljen španskom keramikom FANAL (THE WORD SEEN THROUGH YOUR SPACES) i nastavite koračati kroz život sa takođe španskom keramikom ARANDA (KEEP WALKING WITH ARANDA).

Pitate se koliko Vaša mašta može ići daleko?!

Dovoljno je pogledati ponudu staklenog mozaika ONIX i sve će Vam biti mnogo jasnije.

U ovom salonu možete izabrati i opremiti Vaše kupatilo prelepim sanitarijama: VILLEROY & BOCH, LAUFEN, JIKA… Učinite Vaš dodir sa vodom prijatnijim uz baterije GROHE, kade JACUZZI i tuš kabine HUPPE.

Salon keramike i opreme za kupatila CASA DELLA CERAMICA

Pozovite nas, dogovorite sastanak u salonu u vreme kada Vama odgovara. Poslušajte savet naših prodavaca i našeg arhitekte koji će se potruditi da uskladi trendove i Vaš senzibilitet i da vam da odgovarajući predlog za opremanje životnog ili poslovnog prostora.

Naš tim će izaći na teren na vaš poziv, „snimiti“ situaciju, a zatim u salonu odabrati ono što će Vaš prostor oplemeniti .
Dođite i posetite nas…

www.casadellaceramica.rs

Prethodni tekstPoliuretanski podovi
Sledeći tekstPod u fokusu – ugradna podna rasveta