BIMECO podovi za prodavnice

BRZA REŠENJA ZA NAJZAHTEVNIJE PROBLEME

Kao i obično, Bimeco je okrenut ka rešavanju najtežih problema na najbrži način.
Podovi u prodavnicama predstavljaju još jedan veliki problem jer prodavnice se ne mogu zatvoriti. Rokovi ističu, zakupi su visoki. Kako i kada srediti pod?

BIMECO doo / PVC podovi za prodavnice, restorane, butike...
foto: BIMECO doo / PVC podovi za prodavnice, restorane, butike…

Prateći situaciju i sakupljajući zahteve klijenata Bimeco doo je okrenut praktičnim i pre svega brzim rešenjima. Danas je vreme novac a novca niko nema za bacanje. Ovo važi za sve segmente ljudske delatnosti, ali maloprodaje su svakako jedan od najugroženijih poslova. Roba često ima kratke rokove trajanja, zakupi na dobrim lokacijama su toliko visoki da prodavci ne mogu sebi priuštiti ni dana pauze u poslu. Visoka frekvencija ljudi i robe dovodi do habanja podova, oni izgledaju sve lošije i ubrzo postanu problem, što vizuelno što sa sanitarno-bezbednosnog stanovišta jer se u oštećenjima zadržavaju nečistoće i bakterije. Brzo postaju izvor zaraze a to sanitarne inspekcije ne opraštaju.

U saradnji sa nemačkom firmom Ibotac GmbH razvili smo podove za opisane situacije.

Radimo ih od ploča od PVC-a, debljine 8 mm u dve dimenzije, 61x 61 cm ili 66 x 33 cm. Postavljaju se brzo sistemom skrivenih zuba. Ploče su ojačane staklenim vlaknima i sastavljaju se jedna za drugu tako da podloga ne mora biti idealno ravna. Zaštitni poliuretanski sloj od 0,55 mm štiti pod od mogućih oštećenja usled visoke frekvencije korišćenja. Širok je izbor dezena prema katalogu pa se može uklopiti uz svaki enterijer. Zahvaljujući elastičnosti materijala i olakšanim leđima ploča imamo elastičnu, udobnu podlogu prijatnu za korišćenje koja ublažava padove proizvoda. PVC kao materijal otporan je na vlagu i sve agresivne tečnosti koje se po podu mogu prosuti. To pod čini dugotrajnom i isplativom investicijom.

Prateći moderne svetske tokove Bimeco je okrenut vinil podovima
Prateći moderne svetske tokove Bimeco je okrenut vinil podovima

Nemački institut za tekstile i podne obloge iz Aachen-a izdao je sertifikate da pod nije zapaljiv i da je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Podne obloge se ugrađuju veoma brzo tako da je potpuno moguće prodavnicu zatvoriti uveče, a ujutru je otvoriti sa sasvim novim podom. Spojevi se zaptivaju tako da se dobija vodootporna celina koja se može bez problema očistiti. Uvek je moguće brzo zameniti ploču ili više njih kasnije, po potrebi. Nosivost je visoka i može se viljuškarom uvesti paleta robe u prodavnicu.

Bimeco doo posvećen je svakom projektu bez obzira na veličinu. Obratite nam se i posetićemo vas, doneti besplatne uzorke i izdati preciznu ponudu. Po porudžbini podne obloge isporučujemo u roku od 7 dana.

Nalazimo se u Novom Sadu, u Čika Stevinoj ulici broj 8, svakodnevno smo na terenu širom Srbije.

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs