Snažni saveznici za vaše poslovanje – WAKOL

Connected systems garantuje kompatibilnost između lepkova firme WAKOL i lakova i ulja firme LOBA. Hemijske interakcije su isključene pod uslovom da se naši proizvodi primenjuju prema uputstvu.

Jednostavnije rečeno, komponente iz lepkova neće negativno uticati na komponente iz lakova i ulja kao i obrnuto. Time unapred osiguravamo da neće doći do omekšavanja lepka i slabljenja veze parketa sa podlogom, te da usled reakcije materije iz lepka sa materijama u lakovima neće doći do pojave crnih fuga.

Kompanija WAKOL je nešto malo mlađa od LOBE, osnovana je 1934. godine. WAKOL se može pohvaliti brojnim inovacijama. Jedna od poslednjih je silanski lepak MS 290. Prvi silanski lepak kojim možete zalepiti i najveću dimenziju parketa što je do sada bilo moguće uraditi samo dvokomponentnim lepkovima. Ili MS 330 prva silanska barijera za blokiranje zaostale vlage koja se može naneti valjkom.

Održivi ekonomski uspeh zahteva pre svega jedno: napraviti razliku. I to je ono što kupci žele i percipiraju. Naše proizvode odlikuje nesumnjiv vrhunski kvalitet i jednostavnost u primeni. A iza naših proizvoda vama na raspolaganju stoje vrhunski stručnjaci. Više od 15% naših zaposlenih su visoko kvalifikovani ljudi u sektoru razvoja i primene proizvoda. Stalna ulaganja u opremu, istraživanje i saradnja sa spoljnim stručnjacima daje najveću efikasnost i fleksibilnost.

Connected System kompanija LOBA i WAKOL omogućava nam, takođe, da na istom tržištu budemo prisutni preko zajedničkog distributera čime je olakšan posao svima. Izborom kompanije BEOVER d.o.o. za našeg distributera u Republici Srbiji sigurni smo da će naši proizvodi biti stručno i kvalitetno predstavljeni i dostupni tržištu.

„We are pleased to have Beover d.o.o. as a partner in the Serbian market, who not only shares our brand core with Care, Commitment, Competence, but is also interested in sustainable solutions for the parquet industry. We look forward to a long and fruitful collaboration.”

Mario Probst, Sales & marketing director LOBA GmbH

Wakol logo

www.wakol.com

Prethodni tekstSnažni saveznici za vaše poslovanje – LOBA
Sledeći tekstKoja su tri najpopularnija proizvoda u 2021!