Integrisana zaptivka kao standard – ACO građevinski elementi d.o.o.

ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Svaki proizvod unutar ACO sistemskog lanca: prikupljanje – prešišćavanje – zadržavanje – ispuštanje, bezbedno upravlja vodom i osigurava njenu ponovnu upotrebu na ekonomski i ekološki prihvatljiv način.

Kišnica sa saobraćajnih površina često sadrži mnogo više nečistoća nego što bi se moglo očekivati: frekventni putevi su izložene štetnim supstancama kao i tragovima ulja i naftnih derivata.

U okviru Sajma Voda, održanog u Belexpocentru od 14.-16. novembra 2018. godine, kompanija ACO Građevinski elementi d.o.o. održala je značajnu prezentaciju predstavivši novitet na našem tržištu svojim saradnicima.

Dragana Golubović, iz segmenta market menadžmenta kompanije ACO vodila je prezentaciju tokom koje je najavila dalje planove i predstavila inovativno rešenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kanala za odvodnjavanje.

ACO DRAIN® Multiline Seal In kanal za odvodnjavanje

Ovaj elemenat za odvodnjavanje je standardno opremljen integrisanim zaptivanjem, sakuplja vodu i dovodi je do sistema za prečišćavanje a zatim konačno u prirodni ciklus kišnice, bez ikakvih gubitaka ili procurivanja štetnih materija u podzemne vode.

Kompanija ACO nakon 40 godina kontinuiranog ulaganja u razvoj kanala za linijsko odvodnjavanje opet podiže lestvicu na najviši nivo. Postoji ozbiljan problem mogućeg zagađenja podzemnih voda usled ispiranja opasnih materija sa putničkih i ostalih površina (teški metali, prašina s kočionih obloga, benzini, ulja, sitni elementi auto guma i sl.). Suočen s tom činjenicom, naš stručni tim ponudio je inovativno rešenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja korištenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala.

ACO Multiline Seal in

Inovativna ACO Seal in tehnologija:

  • Apsolutna vodonepropusnost kanala
  • Robusno telo kanala
  • Jednostavno i precizno spajanje kanala
  • Poboljšano samočišćenje kanala zbog neprekinutih spojeva
Inovativna ACO Seal in tehnologija
Inovativna ACO Seal in tehnologija

Sprečavamo nepopravljivu štetu već u ranoj fazi

Padavine koje protiču prometnim površinama sadrže znatno više nečistoća nego što mislimo. Nečistoće su tokom padavina neizbežno sprane sa građevina i prometnih ulica i odlaze u podzemne vode gde mogu izazvati velike štete. Neretko sadrže teške metale, mineralna ulja, razne sedimente i naftne derivate.

ACO Multiline Seal in tehnologija odvodnjavanja
ACO Multiline Seal in tehnologija odvodnjavanja

Suočen sa ozbiljnim problemom mogućeg zagađenja podzemnih voda usled spiranja opasnih materija sa putničkih i ostalih površina, ACO stručni tim ponudio je ovo inovativno Seal in rešenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja korićtenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs