42. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE – Prava odluka u pravom trenutku

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope – 42. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE , biće održan od 19. do 23. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu.

Pod kupolama i na otvorenom prostoru, predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja, najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati, informacione tehnologije, najsavremeniji sistemi gradnje, opremanje objekata i enterijera. Višedecenijsko poslovno iskustvo afirmisalo je Sajam građevinarstva SEEBBE u svim oblastima građevinske delatnosti i utvrdilo jak međunarodni karakter i liderski status u ovom delu Evrope.

42. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE
Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE

Manifestacija će prezentovati najveću ponudu profila za stolariju i fasade, galanteriju za opremanje – roletne, trakaste zavese, venecijanere, kao i podne i zidne obloge.

Sajam građevinarstva SEEBBE omogućava posetiocima i privrednim subjektima sagledavanje ponude, prisustvo prezentacijama i dobijanje preciznih podataka o kvalitetu i cenama eksponata. Brojni izlagači, domaći i inostrani, nastavljaju da prate nove tehnologije i najsavremenije trendove dizajna i za nastup na Sajmu građevinarstva pripremili su najsavremeniju opremu, mašine, alate i materijale, a prezentovaće i inovacije u projektovanju i gradnji.

Značajna organizacijska novina je osma po redu manifestacija Stone Expo, koja će se prvi put se realizovati u okviru sajma građevinarstva SEEBBE.

Manifestacija okuplja sve eminentne proizvođače kamena i prateću industriju, a organizuje je poslovno udruženje za eksploataciju i preradu kamena „Kamen Srbije“.

42. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE
Najava sajma građevine za 2016. god.

Građevinska tehnika, kao značajna grana ljudske delatnosti, ne prestaje da se usavršava, a njene glavne grane građevinarstvo i arhitektura pokretači su ostalih proizvodnih grana industrije. U privredi Srbije, građevinarstvo zauzima značajno mesto, a trenutak u kome se nalazimo optimističan je za domaće građevinare. Najavom velikih investicija u srpsku infrastrukturu i nekoliko velikih projekata, verujemo da će za građevinare biti posla u narednom periodu.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je uložio napore da biznis segment podigne na viši nivo i ponudi učesnicima sajma mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog događaja, i štedeći vreme i energiju, zakažu poslovne sastanke putem portala seebbe.talkb2b. Okupljanje sve većeg broja poslovnih posetilaca i jačanje biznis aspekta sajma omogućava da potencijalni investitori tokom manifestacije na jednom mestu naprave procenu i izbor upoznajući se sa kompanijama koje predstavljaju eksponate, proizvode i svoju delatnost na najkvalitetniji način. Sajamski ambijent nezamenljiv je za susrete poslovnih ljudi i sklapanje različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima.

SEEBBE 2016 najava događaja - međunarodni sajam građevine

Svake godine, pred početak građevinske sezone, Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu poseti oko 60.000 posetilaca. Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE zbog svoje sveobuhvatne ponude, mogućnosti prisustvovanja prezentacijama i dobijanja preciznih podataka o kvalitetu i cenama izloženih eksponata, privlači pažnju i šire javnosti i pojedinaca koji planiraju sopstvene građevinske radove.

SEEBBE Međunarodni sajam građevinarstva

Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
11000 Beograd, Bulevar vojvode Mišića 14
Tel: +381 11 2655 899
Fax: +381 11 2655 219 1
seebbe@sajam.rs
www.seebbe.com
www.beogradskisajam.rs