Reč urednice: Spremni za 2022. godinu

Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija
Dragana Rajkov, urednica časopisa PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija

Godinu koju je definitivno obeležio rast cena građevinskog materijala i koji i dalje ne jenjava zatvaramo novim brojem časopisa „Podovi“. Kada smo pripremali sadržaj za ovaj broj, osvrnuli smo se malo unazad, i shvatili da ovim izdanjem zadovoljni završavamo godinu. Stigli smo do cilja postavljenog u januaru, i to kao pobednici!

Dok su nas sa svih strana „bombardovali” negativnim informacijama, o koroni, vakcini, globalnoj politici, ekonomiji, savetovali da bismo trebali ovako, a možda i onako nešto da uradimo ili promenimo, mi smo kao pravi tim slušali jedni druge i dokazali još jednom da timski duh donosi kvalitet. Trudili smo se da svako novo izdanje bude bolje od prethodnog, a to su i prepoznali naši klijenti.

I zar postoji veća satisfakcija? Zar postoji veća nagrada za kraj godine? Za nas NE!

Pred vama je rezultat našeg rada

NOVO, novembarsko izdanje časopisa „PODOVI” možete čitati na LINKU!

Novi broj časopisa „Podovi“ sadrži mnogo zanimljivih i korisnih tema, novitete koje su predstavili naši klijenti, analizu i osvrt stručnjaka iz struke na tromesečnu anketu koju smo imali na našem portalu www.podovi.org, intervju sa gospodinom Jovanom Milivojevićem iz kompanije Polet-Keramika, potom u okviru rubrike „Reč stručnjaka” od Slađane Vasilijević, koja je na čelu kompanije Master Builders Solutions, dobili smo odgovore na neka od najčešćih pitanja o industrijskim podovima. Samo u našem časopisu čitaćete ekskluzivnu reportažu sa sajma Cersaie u Bolonji, ali i najnovije informacije o predstojećem Domotex-u u Hanoveru. Proteklih šest godina Jelena Andrić Grafakos vodi kompaniju ACO Građevinski elementi i taj period obeležen je snažnim rastom kako u rezultatima, tako i u veličini tima, promenama u procesima, strategijama, preseljenjem u novi objekat i mnogim aktivnostima u oblasti edukacije i marketinga. Stoga, složićete se sa nama, Jelena je idealan primer uspešnog menadžera i neko ko i te kako zaslužuje da bude predstavljen u okviru naše rubrike Predstavljamo menadžera na stranama 16-21.

Ponosno mogu da kažem da časopis „Podovi“ beleži rast u odnosu na prošlu, 2020. godinu. Stoga želim da se zahvalim našim klijentima koji su sa nama od samog početka, kao i onima koji su nam u toku ove godine ukazali poverenje.

Časopis PODOVI
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 53, novembar 2021

Tajna uspeha u životu nije da čovek radi ono što voli, već da voli ono što radi. Upravo to je naša recept! Mi volimo ono što radimo! Zato smo i prilično sigurni u sebe i ulazimo spremni u 2022. godinu!

Spremni za nove izazove i rešeni da realizujemo zacrtano!

Srećna Nova 2022. godina dragi prijatelji. Želimo vam da budete zdravi i da poslovno i privatno budete bolji nego u prethodnoj godini.

Dragana Rajkov potpis

Čitamo se i dalje!
Dragana Rajkov, urednik izdanja

Prethodni tekstProizvodi za kuće, dvorišta i bašte – ACO Vario otirači
Sledeći tekstNE PROPUSTITE! EURODOM potpuno besplatno renovira vaše kupatilo