Vinilni podovi u stilu vodećih majstora

Houzz magazin je predstavio svoje istraživanje kuhinjskih trendova za 2020. i između ostalog otkrio da su vinilni podovi na trećem mestu kao rešenje sa porastom potražnje podnih obloga.

Atrafloor poslednjih godina predstavlja visok kvalitet vinilnih podova za ljude koji su dizajnerski orijentisani, pružajući robusne materijale sa razigranim otiscima i uzorcima za one koji žele personalizovan i oplemenjen prostor uz jedinstven dizajnerski izbor.

Kompanija Atrafloor predstavila je set novih apstraktnih motiva za podove. Kolekcija je inspirisana čuvenim cut-out stilom čiji je predstavnik Henri Matisse. Ova mini kolekcija pridružuje se sve većoj paleti modernih motiva podova po meri kompanije Atrafloor.

Napravite dom malo više „Matisse“

Ova tri čudna dizajna nastala su spontanom metodom kreativnog rezanja blok-oblika iz obojenog papira, a svaki od njih ima različite palete boja koje će se svideti različitim ljudima i mogu se prilagoditi različitim prostorijama.

Form je puna zemljanih, glinenih i terakotskih tonova, sa nekoliko izdvojenih plavih komada kamena, koji bi bili idealni za oblikovanje tople i prijatne kuhinje ili kupatila.

Dizajn Curve spaja duboke, hladne ljubičaste nijanse s mekim bojama tila i peska, koje pozivaju tamne tonove u dizajn enterijera na takav način da se osecćaju sveže i moderno. Zanimljiv je izbor za ormar ili mali pod u dnevnoj sobi.

Konačno, Cut sadrži mešavinu pastelnih pop-ova i tofi tonova koji dečjoj sobi ili šarmantnom kuhinjskom kutku daju slatki i elegantan izgled.

Tri nova dizajna su dostupna na: https://www.atrafloor.com/vinyl-flooring/pattern-vinyl-flooring/