ACO HygieneFirst® – Posvećenost vrhunskim higijenskim performansama

ACO HygieneFirst® filozofija predstavlja našu posvećenost proizvodnji rešenja koja pružaju vrhunske higijenske performanse. Ona pre svega služi razmeni znanja i podizanju industrijskih standarda u proizvodnji hrane. ACO dizajnira pametna rešenja za odvodnjavanje koja umanjuju operativne troškove bez ugrožavanja bezbednosti hrane i bezbednosti na radu.

Mi dajemo rešenja za dva najveća izazova u industriji proizvodnje hrane i komercijalnih kuhinja, umanjujemo rizik od kontaminacije hrane i optimizujemo troškove čišćenja. Komercijalne kuhinje su izuzetno prometno okruženje u kojem postoji rizik od vlažnih i masnih podova, zbog upotrebe raznih tečnosti kako u kuvanju tako i u čišćenju. Kuhinje predstavljaju mesto mogućih nesreća jer su uvek pristni toplota, tečnosti i masnoća.

ACO građevinski elementi d.o.o.
ACO HygieneFirst®

ACO sistemi za odvodnjavanje su specijalno dizajnirani da umanje mogućnost nastanka nesrećnog slučaja efektivnim i trenutnim odvođenjem voda, masnoća i nečistoća prema najboljoj praksi izahtevima EHEDG-a.

Sistemi za odvodnjavanje predstavljaju veoma važan segment u borbi protiv uporne listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Loše izabrani sistemi za odvodnjavanje utiču na povećanje troškova čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju mogu biti uzročnik kontaminacije hrane. ACO nudi rešenja koja su u skladu sa higijenskim zahtevima za odvonjavanje podova i primenjuje principe dizajniranja propisane za opremu koja je u kontaktu sa hranom, kako bi se ostvarila potpuno higijenska rešenja.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstKompaniji ZORKA KERAMIKA uručena Integrisana dozvola (IPPC)
Sledeći tekstMAGIC FLOOR  – Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.