Tečnost za podove i za sve drugo. Kako?

Pravi „stručnjaci“ su napokon napravilii tečnost koja čisti baš sve u vašem domu – podove, frižidere, šporete, kade, tuš kabine, pa i fugne između pločica, odnosno večitu noćnu moru domaćica. Evo o kakvom spreju se radi.

Verovatno ste do sada već mnogo puta iznervirali zbog troška oko kupovine gomile proizvoda koji se reklamiraju i za koje ste čuli da su dobri za čišćenje vaše kuće, a pre svega kuhinje i kupatila. Pretpostavka je da više ne verujete ni u jedan od tih.

Sada je vaš problem rešen, jer se pojavilo sredstvo za čišćenje koje ima tu univerzalnu konotaciju. Evo šta vam je sve potrebno i kako da je napravite:

  • 1,5 l vode, od kojih 200 ml treba da bude ključala voda,
  • 300 ml sirćeta,
  • 60 ml tečnosti za pranje suđa,
  • 25 ml eukaliptusovog ulja,
  • 3 kašičice sode bikarbone.

Oni koji su probali nanovo se oduševljavaju ovom tečnošću jer je prilično bezbedna za zdravlje dece u odnosu na hemikalije koje su do sada koristile. Pored toga one potvrđuju da je ovaj sprej zaista svemoćan kad je uklanjanje prljavštine u pitanju.

Ono što je još odlično je činjenica da sprej za sobom ne ostavlja fleke i bledila. Dakle treba vam prazna flaša od dve litre i nabrojani sastojci da napravite ovaj, očito, višenamenski sprej. Javite utiske.