Hygiene First – ACO

Filozofija koja nas vodi i štiti naše korisnike. To je posvećenost kompanije ACO najstrožijim higijenskim zahtevima.

ACO. The future of drainage

ACO je globalni lider u rešenjima za odvodnjavanje. Mi smo posvećeni budućim zahtevima tržišta i rastućim industrijskim standardima. U sektoru hrane, ACO se bavi promenama u prehrambenoj industriji i rastućom važnosti higijene i higijenskog dizajna.

ACO je globalni lider u rešenjima za odvodnjavanje
ACO je globalni lider u rešenjima za odvodnjavanje

Naša rešenja dotiču dva najveća zahteva u industriji hrane: smanjuju rizik od kontaminacije hrane i optimizuju troškove čišćenja. Mi primenjujemo principe higijenskog dizajna koji su uobičajeno rezervisani za opremu u kontaktu sa hranom jer verujemo da su higijenske karakteristike ključne.

Mi to zovemo HygieneFirst filozofija.

ACO stvara rešenja koja su finansijski pristupačna ali apsolutno bez kompromisa kada je sigurnost hrane u pitanju. Sistemi odvodnjavanja su naročito važni kad je u pitanju prisustvo listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Odvodnjavanje se obično ne smatra presudno važnim segmentom u prehrambenoj industriji. Međutim, loše projektovanje odvodnjavanja dovodi do skupog čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju dovodi do kontaminacije hrane.

Loše projektovanje odvodnjavanja dovodi do skupog čišćenja i održavanja
Loše projektovanje odvodnjavanja dovodi do skupog čišćenja i održavanja

Kompetentnost u proizvodnji

Sva naša znanja i stručnost u oblasti higijene i odvodnjavanja su prisutni u dizajnu proizvoda koji oživljavaju u našim namenski građenim proizvodnim centrima. ACO koristi napredne tehnologije kako bi osigurao da do klijenata stignu proizvodi najboljeg kvaliteta. Nerđajući čelik seseče na laserskoj CNC mašini. Zaobljeni unutrašnji uglovi veći od 3mm se izrađuju dubokim izvlačenjem. Zavarivanje se vrši uz pomoć automatizovanih robota za zavarivanje.

Sa više od 30 godina iskustva u proizvodnji nerđajućeg čelika, ACO konstantno usvaja nove tehnologije i procese koji podržavaju našu HygieneFirst filozofiju i ispunjavanju najviše higijenske zahteve.

Partnerstvo

ACO ima aktivnu ulogu u profesionalnoj zajednici prehrambene industrije. ACO je član EHEDG organizacije (Evropska grupa za higijenski inženjering i dizajn) gde pomaže u definisanju budućih smernica u higijenskom odvodnjavanju. Takođe smo član FCSI (Konsultanti u internacionalnom udruženju prehrambene industrije) gde pomažemo u edukovanju konsultanata za prehrambenu industriju, kroz CPD program.

EHEDG

FCSI

 

 

ACO grupa

ACO je prisutan u preko 40 zemalja, sa ukupno 29 proizvodna pogona na 4 kontinenta i za više od 3900 zaposlenih. Ova globalna mreža nam pomaže da obezbedimo pogled na tržište iz blizine, očima naših kupaca, a možemo uslužiti globalne kao i lokalne kupce.

ACO predstavlja profesionalno odvodnjavanje, efikasno čišćenje i kontrolisano ispuštanje ili ponovnu upotrebu vode. ACO je budućnost odvodnjavanja.

ACO predstavlja profesionalno odvodnjavanje
ACO predstavlja profesionalno odvodnjavanje

Više podataka i video prezentacija naše filozofije na:

ACO

www.hygienefirst.com

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs