ACO građevinski elementi d.o.o. – Estetika linije

ACO sistemi za odvodnjavanje u arhitektonskim projektima gradskih javnih površina Devetog juna 2016. godine je održana prezentacija kompanije ACO građevinski elementi na temu „Estetika linije – Linijsko odvodnjavanje u kreiranju jedinstvenog dizajna“ u organizaciji Inženjerske komore Srbije.

ACO sistemi za odvodnjavanje
Prezentacija je priređena u prelepom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“

Prezentacija je priređena u prelepom ambijentu Botaničke bašte „Jevremovac“ u Beogradu, na platou ispred staklene bašte. Ugostili smo 160 stručnjaka iz oblasti arhitekture i dizajna, kao i naših dugogodišnjih saradnika projektanata i izvođača instalacija ViK.

Predavači su bili dipl.inž.građ. Dragana Golubović i dipl.inž.maš. Srđan Tomić, koji su kroz veliki broj fotografija urbanih gradskih sredina širom sveta pokazali kako elementi za odvodnjavanje pored svoje osnovne uloge odvodnjavanjapovršinskih voda, mogu imatii estetsku ulogu i ulepšati izgled završne površine. ACO nudi rešenja za odvodnjavanje koja su ključni element dizajna u vizuelnom izgledu svake odvodnjavane površine bilo da se radi o pristupu koji naglašava ili sakriva elemente odvodnjavanja, a da pritom obezbeđuje visoku bezbednost i funkcionalnost.

Fenomenalan prostor i veoma zanimljiva i opuštajuća prezentacija
Ugostili smo 160 stručnjaka
Ugostili smo 160 stručnjaka iz oblasti arhitekture i dizajna
prezentacija kompanije ACO građevinski elementi

Nakon prezentacije je upriličena koktel zabava, na kojoj smo se družili i bolje upoznali sa potrebama naših klijenata, kao i oni sa ACO paletom proizvoda i izloženim eksponatima naših standardnih proizvoda. Fenomenalan prostor i veoma zanimljiva i opuštajuća prezentacija su doprineli da gosti kao i ceo ACO tim budu prezadovoljni. Vidimo se na sledećoj prezentaciji 15. septembra 2016., čija će tema biti ACO HygieneFirst koncept u industrijskom odvodnjavanju.

ACO sistemi za odvodnjavanje
Fenomenalan prostor i veoma zanimljiva i opuštajuća prezentacija

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstŠvedska kompanija Bergo flooring proizvodi obloge za sve namene
Sledeći tekstTarkett savetuje: Kako odabrati pod?
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.