Tarkett savetuje: Kako odabrati pod?

Bilo da tek počinjete svoju potragu za savršenim podom, bilo da već imate određenu vrstu podnih obloga na umu, evo nekoliko informacija koje će vam pomoći da donesete konačnu odluku.

PARKET

Tarkett parket nudi širok spektar vrsta drveta iz celog sveta, želeći da ispuni očekivanja i potrebe svojih korisnika, da postane deo njihovog svakodnevnog života i unese toplinu u njihove domove. Kolekcija Tarkett parketa nudi sve, od tradicionalnog parketa poput hrasta, voljenog zbog svoje tvrdoće i trajnosti, pa sve do egzotičnih vrsta drveta, kao što su kempas, jatoba, afrički mahagoni.

Tarkett SA
Tarkett SA

LAMINAT

Iako se laminat često brka s parketom, on nudi još veću raznovrsnost nego pravo drvo. Štampani dezeni pružaju beskrajne mogućnosti za poigravanje sa prirodom drveta i njegovim bojama.Sa 110 dezena, 14 površinskih premaza, 4 konstrukcije ploča i 3 vrste zakošenosti, naša nova kolekcija Tarkettovog laminata ima pravi proizvod za vaš enterijer.

VINIL

Vinil nije samo jedan proizvod.Tarkettov asortiman heterogenog i homogenog vinila predstavlja čitavu porodicu podnih obloga s različitim karakteristikama koje odgovaraju velikom broju različitih prostora. Uvek postoji odlično vinilsko rešenje.

Tarkett SA
Tarkett SA
Tarkett SA
Tarkett SA

LINOLEUM

Svež, dinamičan i uzbudljiv, moderni linoleum je rešenje za podne obloge stvoreno kao kombinacija proizvodne tehnologije stare vekovima i najsavremenije XF tehnologije.Sa svojim prirodnim karakteristikama, linoleum obezbeđuje izvanrednu otpornost i lak je za održavanje, tako da je idealan za visokofrekventna područja, poput onih u zdravstvenim ustanovama.

Tarkett SA
Tarkett SA

www.tarkett.rsTarkett SEE
Industrijska zona bb, 21400 Bačka Palanka
T. +381 21 7557 649
F. +381 21 7557 637
E. info.trade@tarkett.com
W. www.tarkett.rs