ACO ShowerDrain®S – Savršeno odvodnjavanje u svakom kupatilu

ACO ShowerDrain® linija proizvoda predstavlja elegantno dizajnirana rešenja za odvodnjavanje kupatila. Elegantan dizajn, visok kvalitet materijala i završne obrade uz izuzetno glatke površine garantuju funkcionalnost, higijenu u kupatilu i moderan dizajn.

Higijena u kupatilu i moderan dizajn
ACO ShowerDrain® S tuš kanal
ACO ShowerDrain®S linija proizvoda
ACO ShowerDrain® S

Elegantno. Diskretno. Pouzdano.

ACO ShowerDrain® S tuš kanal kombinuje dizajn i funkcionalne aspekte u jednom. Prostori za opuštanje su stvoreni od drveta, keramike, prirodnog kamena i stakla osvetljeni kombinacijom prirodnog i veštačkog osvetljenja, dok su kupatilska oprema i tehnički elementi ugrađeni gotovo nevidljivo u celokupni dizajn kupatila stvarajući tehnički i optički elegantno rešenje.

Zbog svog minimalističkog dizajna, ACO ShowerDrain® S tuš kanal može biti neupadljiv u dizajnu enterijera kupatila, ili može doprineti fokusnoj tački celog kupatila. Sa širinom od 2cm, ugradbenom visinom od 55mm, protokom od 0,8 l/s kao i maksimalnom dužinom od 1500mm predstavlja savršeno rešenje za odvodnjavanje u svakom kupatilu.

ACO ShowerDrain® S tuš kanal
ACO ShowerDrain® S

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstEKO-SISTEM: Hodajmo zdravijom okolinom – reciklirajmo zajedno!
Sledeći tekstKEMA sistem za izradu bazena
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.