ACO EasyFlow

ACO EasyFlow® kupatilski slivnici se koriste na površinama gde efikasnost i dobar izgled moraju biti usklađeni. Dostupan je veliki izbor okruglih i kvadratnih rešetki. Sve rešetke su izrađene od elektropoliranog visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Rešetke sa zaključavanjem su pogodne za ugradnju u javnim objektima kao što su wellness centri i javni bazeni.

Kupatilski slivnici ACO EasyFlow® pružaju fleksibilnost u tehničkim rešenjima i estetsku različitost zahvaljujući modularnosti samih slivnika.

Od dizajna rešetki za EasyFlow® slivnike možete izabrati između onih od nerđajućeg čelika ili sa staklenom pokrivkom.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

 

Prethodni tekstZorka Keramika d.o.o. – Životni prostor obložen prirodnim materijalima
Sledeći tekstUpišite Vašu firmu u POSLOVNI ADRESAR
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.