Zorka Keramika d.o.o. – Životni prostor obložen prirodnim materijalima

Keramičke pločice se tradicinalno primenjuju za dekoraciju kupatila, toaleta, kuhinja, hodnika, terasa i drugih spoljnih površina. Omogućavaju da ovi prostori dobiju željenu estetiku, istovremeno štiteći površine od uticaja vode i vlage. Primenjujemo keramičke pločice onda kada želimo da obezbedimo zaštitu i lako održavanje nekog prostora.

Foto: Zorka-keramika d.o.o., Teatro
Foto: Zorka-keramika d.o.o., Teatro

Tamo gde za tim nema preke potrebe, primenjujemo drugačije materijale za oblaganje. Ideja da se keramičke ploče mogu postaviti i na drugim mestima bila je do nedavno ograničena poimanjem keramike kao hladnog materijala koji se samo u izuzetnim slučajevima može primeniti i u onim prostorijama koje želimo da odišu toplinom i u kojima provodimo najviše vremena – u dnevnim i spavaćim sobama. Postojeći izbor dizajna pločica takođe nije išao na ruku popularizaciji ideje da se prošire granice prostora u kome je primereno postaviti keramičke pločice.

Foto: Zorka-keramika d.o.o., Mantova
Foto: Zorka-keramika d.o.o., Mantova

Napredak tehnologije i razvoj dizajna tokom poslednjih godina doprineli su da se performanse materijala i mogućnosti njegove upotrebe unaprede, a prostorna ograničenja praktično izbrišu. Pločice različitih formata i veliki izbor dizajnerskih rešenja danas vam omogućavaju da iskoristite ne samo njihovu zaštitnu funkciju, nego da čak i dnevnim i spavaćim sobama vašeg doma obezbede toplinu i toplotu (kroz sisteme sa podnim grejanjem) i da ih na željeni način dekorišete, uz saznanje da raspolažete sa mnogo više mogućnosti u poređenju sa klasičnim materijalima za oblaganje podova.

Ovaj trend omogućava da prirodni materijal kao što je keramička pločica, zameni laminat, linoleum i druge obloge sa primesama PVC materijala i da se tako obezbedi mnogo zdravija i značajno trajnija pokrivka za podove i zidove u vašim dnevnim i spavaćim sobama. I naravno, ne treba zaboraviti ni aspekt ekonomičnosti, jer je postavljanje keramičkih pločica znatno brže, a cena povoljnija u odnosu na klasični parket, što važi i za njihovo održavanje. Konačno, tehnologija je omogućila ne samo izuzetan kvalitet, već i raznovrsnost dizajna, tako da danas možete ugraditi pločice koje u potpunosti izgledaju kao drvo, kamen, mermer, beton, tekstil ili tapete.

Foto: Zorka-keramika d.o.o., Bardolino
Foto: Zorka-keramika d.o.o., Bardolino

Zorka-Keramika je kompanija koja je uvela najnovije tehnologije koje su povećale kvalitet i dugotrajnost keramičkih pločica tako da danas u saradnji sa parnerima iz Italije i Španije obezbeđuje široku paletu najsavremenijih dizajna pločica i dekorativnih elementa. Vreme je da osvežite svoj prostor i obezbedite prijatan boravak.

Ovde su VAŠE NOVE PLOČICE.
Za inspiraciju i informaciju posetite: www.zorka-keramika.rs


www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs

Prethodni tekstMAGIC FLOOR d.o.o. – Vrhunski kvalitet proizvoda od drveta
Sledeći tekstACO EasyFlow
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija T. +381 15 361 000 E. keramika@zorka-keramika.rs