„Zorka Keramika“ dobila nagradu PKS-e za postignute rezultate!

Kompanija „Zorka Keramika“ dobila je prestižnu nagradu Privredne Komore Srbije za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede tokom 2017. godine. Nagrada stiže u trenutku međunarodne ekspanzije kompanije i rezultat je velikog zalaganja svih zaposlenih.

Zorka keramika d.o.o. - Sicilia serija keramičkih pločica
Foto: Zorka keramika d.o.o.

Nagrade Privredne komore Srbije za 2017. dodeljene su u ponedeljak, na svečanoj sednici Skupštine PKS, kompanijama i pojedincima koji su radom, angažovanjem i rezultatima pružili veliki doprinos razvoju srpske privrede.

Dodeljeno je 41 priznanje u četiri kategorije – 11 jubilarnih nagrada, 16 privrednim društvima, 13 pojedincima i Nagrada za doprinos informisanju javnosti o poslovanju privrede i Komore.

Foto: „Zorka Keramika“ doo

Nagrade Privredne komore Srbije ustanovljene su 24. januara 1969. godine odlukom tadašnje Skupštine Komore.
Govoreći o planovima nacionalne poslovne asocijacije u 2018, Marko Čadež, predsednik PKS, u radnom delu sednice Skupštine, istakao je da će strateško opredeljenje Komore biti uticaj na kreiranje propisa i zakona važnih za poslovanje privrede, uspostavljanje što većeg broja direktnih kontakata sa privrednim subjektima, podrška izvoznicima, povezivanje domaćih kompanija sa inostranim partnerima, kao i unapređenje postojećih i razvoj novih usluga i servisa.

Foto: „Zorka Keramika“ doo

Predsednik PKS je podsetio da su u 2017. godini nadležna ministarstva razmatrala 87 zakonodavnih inicijativa privrede, upućenih od strane PKS, od kojih je 31 uspešno realizovana, dok je čak 60 odsto komentara privrede uvršteno u Nacrt zakona o izmenama i dopuna Zakona o privrednim društvima. Komori je dostavljeno na mišljenje 37 nacrta zakona, podzakonskih akata i strateških dokumenata, a formirali smo i 13 zajedničkih radnih grupa sa resornim ministarstvima i Narodnom bankom Srbije, rekao je predsednik PKS.

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs

Prethodni tekstTepisi „DE VALK“ – najveća ponuda i najveći izbor tepiha
Sledeći tekstLokalni menadžement preuzima poslovanje kompanije „Tikkurila“ na Balkanu
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija T. +381 15 361 000 E. keramika@zorka-keramika.rs