Teme: podne pločice

Skandinavski dizajn kuhinja keramicke plocice ENMON salon keramike

Razlika između podnih i zidnih keramičkih pločica: Kako odabrati prave pločice...

Uređenje vašeg doma može biti uzbudljiv proces, a jedan od ključnih elemenata koji može potpuno transformirati izgled prostora su keramičke pločice. Međutim, pre nego...
Moderne keramičke pločice

Šta je trend u svetu keramičkih pločica?

Mnogi moji prijatelji, iskoristili su 2019. da unesu trend u svoje domove i na velika vrata baš u svom domu najave ono što nas...
Prezentovane su nove serije pločica

Keramičke pločice – Zorka Keramika

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas.

 

Nove serije pločica izrađene u digitalnoj tehnologiji

Zorka keramika – Mali Pariz u Beogradu

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas. 

 

Da budete veoma zadovoljni mora vam i pločice postaviti stručna osoba

Keramika za dane kad vas ogreje prolećno sunce, a bezbedna i...

Prednost keramičkih pločica na zidu u odnosu na kamen nije samo niža cena nego i manja težina. Pravilno odabrane keramičke pločice za fasade su dugoročna zaštita spoljašnjih objekata od uticaja vremena. Možete ih koristiti za oblaganje kako za nove zgrade tako i za renoviranje. Keramiku koju koristite u eksterijeru morate izabrati mudro. 

 

Zorka keramika d.o.o. kolekcija WOOD pine

Trendovi koje nam slatko nameće globalna industija keramike

Osvrtom na kraj septembra odzvanja prizvuk Italije – sajam keramike u Bolonji uz miris opalog lišća donese nove trendove u naš kraj. Jedan od najvećih novih trendova u kućnoj atmosferi tokom poslednjih nekoliko godina je porast prisustva keramike u vašem domu tj. pločica koje izgledaju kao prirodni materijali. 

Serija pločica Palas

Zorka keramika – dizajn keramike u umetničkoj galeriji

Šta je „lappato“? Italijanski naziv lappato znači polu-poliran i opisuje karakter površine pločica postignut poliranjem površine pločice abrazivnim valjcima, ali ne previše da ne bi postigli sjaj tipične polirane pločice. Ovaj visoko estetski efekat koji kombinuje mat i sjajnu površinu na jednoj pločici nije samo atraktivan dizajnom, ali je i veoma praktičan takođe. Izgled daje utisak luksuza, kao potpuno polirana pločica, ali s time da su prašina i bilo kakva prljavština manje vidljive. 

Emotion - Kontrastna harmonija nežnih i prirodnih boja, dekorisana sofisticiranim staklenim mozaicima

Zorka Keramika – bogat izbor za svačiji ukus i za svaku...

Zorka keramika je u četvrtak 18.04. u prijatnom ambijentu restorana „Foccacia“, hotela Hyatt održala je promociju nove kolekcije keramičkih pločica za 2013.godinu. Kao i vodeći italijanski, španski ili nemački kreatori trendova, najveći domaći proizvođač keramičkih pločica u Srbiji predstavio je po prvi put novi vid prezentacije proizvoda.

Pročitajte još :