Teme: podne pločice

Skandinavski dizajn kuhinja keramicke plocice ENMON salon keramike

Razlika između podnih i zidnih keramičkih pločica: Kako odabrati prave pločice...

Uređenje vašeg doma može biti uzbudljiv proces, a jedan od ključnih elemenata koji može potpuno transformirati izgled prostora su keramičke pločice. Međutim, pre nego...
Moderne keramičke pločice

Šta je trend u svetu keramičkih pločica?

Mnogi moji prijatelji, iskoristili su 2019. da unesu trend u svoje domove i na velika vrata baš u svom domu najave ono što nas...
Pločice u enterijeru

Keramičke ili porcelanske podne pločice

Prilkom izgradnje novog objekta ili renoviranja postojećeg, važna stavka koju treba ozbiljno razmotriti su svakako podovi. Izbor odgovarajuće vrste poda je od izuzetne važnosti bilo da se radi o prostoriji ispod nivoa zemlje – podrumu, prostoriji sklonoj vlagi – kupatilu ili visoko frekventnoj prostoriji kao što je dnevni boravak. Pločice, bilo keramičke ili porcelanske,  najbolje su rešenje za svaku od situacija.

Prezentovane su nove serije pločica

Keramičke pločice – Zorka Keramika

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas.

 

Nove serije pločica izrađene u digitalnoj tehnologiji

Zorka keramika – Mali Pariz u Beogradu

Kao sveže iskopani dijamant koji posle detaljne obrade možete naći u najfinijim juvelirnicama i u salonima keramike možete naći prave dragulje, ali pored primamljivog izgleda i u prihvatiljivom okviru cena, bacite pogled na Zorkin asortiman, sigurno ćete naći nešto za Vas. 

 

Da budete veoma zadovoljni mora vam i pločice postaviti stručna osoba

Keramika za dane kad vas ogreje prolećno sunce, a bezbedna i...

Prednost keramičkih pločica na zidu u odnosu na kamen nije samo niža cena nego i manja težina. Pravilno odabrane keramičke pločice za fasade su dugoročna zaštita spoljašnjih objekata od uticaja vremena. Možete ih koristiti za oblaganje kako za nove zgrade tako i za renoviranje. Keramiku koju koristite u eksterijeru morate izabrati mudro. 

 

Zorka keramika d.o.o. kolekcija WOOD pine

Trendovi koje nam slatko nameće globalna industija keramike

Osvrtom na kraj septembra odzvanja prizvuk Italije – sajam keramike u Bolonji uz miris opalog lišća donese nove trendove u naš kraj. Jedan od najvećih novih trendova u kućnoj atmosferi tokom poslednjih nekoliko godina je porast prisustva keramike u vašem domu tj. pločica koje izgledaju kao prirodni materijali. 

Serija pločica Palas

Zorka keramika – dizajn keramike u umetničkoj galeriji

Šta je „lappato“? Italijanski naziv lappato znači polu-poliran i opisuje karakter površine pločica postignut poliranjem površine pločice abrazivnim valjcima, ali ne previše da ne bi postigli sjaj tipične polirane pločice. Ovaj visoko estetski efekat koji kombinuje mat i sjajnu površinu na jednoj pločici nije samo atraktivan dizajnom, ali je i veoma praktičan takođe. Izgled daje utisak luksuza, kao potpuno polirana pločica, ali s time da su prašina i bilo kakva prljavština manje vidljive. 

Emotion - Kontrastna harmonija nežnih i prirodnih boja, dekorisana sofisticiranim staklenim mozaicima

Zorka Keramika – bogat izbor za svačiji ukus i za svaku...

Zorka keramika je u četvrtak 18.04. u prijatnom ambijentu restorana „Foccacia“, hotela Hyatt održala je promociju nove kolekcije keramičkih pločica za 2013.godinu. Kao i vodeći italijanski, španski ili nemački kreatori trendova, najveći domaći proizvođač keramičkih pločica u Srbiji predstavio je po prvi put novi vid prezentacije proizvoda.

Pročitajte još :