BLÜCHER® Art Deco tuš kanalice

Novi BLÜCHER® Art Deco tuš kanali su revolucioniran spoj dizajna, inovativnosti i funkcionalnosti, a posebno načina instalacije. Novi tuš kanal BLÜCHER® Art Deco zaista je nešto novo. Njegov dizajn je rezultat pedantne brige o krajnjem korisniku, o jednostavnom održavanju i čišćenju i lakom načinu ugradnje. U svom izrazu nas vraća u prošlost, ali prebačen u sadašnjost i sa strogim, vanvremenskim dizajnom.

BLÜCHER logo

Art Deco primenjuje tehniku koja se tradicionalno koristi za sudopere od presovanog nerđajućeg čelika. Dodavanjem novog minimalističkog industrijskog dizajna i preispitivanjem njegove funkcije, odnosno efikasne odvodnje vode koju ima BLÜCHER®, uspeo je da uvede nešto sasvim novo na tržište.

BLÜCHER® Art Deco Brass
BLÜCHER® Art Deco Brass

Kupci širom sveta imaju koristi od naše stručnosti, posvećene usluge, kroz kvalitetna rešenja za odvodnju otpadne vode. Stručnost u odvodnji smo stekli kroz više od 50 godina poslovanja na globalnom tržištu, u praktičnoj upotrebi, i mi znamo kako napredovati u razvoju proizvoda. BLÜCHER ima aktivnu ulogu u postavljanju budućih globalnih standarda i svi proizvodi su testirani i odobreni sa najvišim industrijskim standardima.

Orbal Corp logo

ORBAL CORP d.o.o.
Tikveška 17, 11000 Beograd
T. +381 11 407 39 03
M. +381 63 618 107
M. +381 64 113 09 04
office@orbalcorp.com
www.orbalcorp.com

Prethodni tekstPodovi u poslovnim prostorima – LVT podovi
Sledeći tekstRECYFIX HICAP F kanali za odvodnjavanje