Višestruki nivoi dekinga

Stilovi dekinga su sjajno evolvirali tokom vremena. Razvoj tehnologije omogućava da vaš deking  prilagodite na gotovo neograničeni broj načina. Jedna od metoda je vrlo aktuelna a to je deking u  više nivoa. Oni dodaju dimenziju i više životnog prostora, a da se ne menja stil. Većina ljudi vole svoj otvoreni životni prostor malo više privatizovati, ovaj stil deknga može pomoći u tome.

Prednosti višestrukih nivoa dekinga

Postoje brojne prednosti dekinga u više nivoa. Jedna od najvećih i je da oni doprinose estetskoj privlačnosti vašeg otvorenog prostora i arhitekturi. Još neke od prednosti su: stvaranje većeg prostora, deking ploče se mogu koristiti i za sedenje, puno prostora namenjenog za biljke, dodatna privatnost itd. Odličan način da vašem dekingu date dubinu jekorišćenjem boja i različitih dezena. U zavisnosti od toga koliko nivoa želite i vašeg budžeta, možete iskopati određenu površinu kako biste napravili više prostora.

Jedinstveni dodatak za multi nivoe vašeg dekinga

Bez obzira na priče ili izgled zemljišta oko vaše kuće, i dalje postoji puno stvari koje samo vi možete učiniti da se vaš deking izdvoji od ostalih i izvuče maksimum. Na primer, ako imate debelo drvo blizu mesta gde planirate izgraditi deking, mogla bi se lako sagraditi kuća na drvetu sa dekingom. Ako provodite dosta vremena sa društvom napolju, možete dodati više mesta za sedenje. Oni koji su umetnički nadareni, mogu napraviti svoju crafting sobu na dekingu. Upotrebom staklenih zidova od presudnog je značaja tokom kišnih dana. Ukoliko ne želite da dodate bilo koju od ovih stvari možete da izaberete doterivanje vašeg dekinga posebnom ogradom.

 

 
 
 

Prethodni tekstPodovi kao stvoreni za svakodnevno vežbanje
Sledeći tekstZdrave, bezbedne i estetski prihvatljive podne obloge