Zadivljujući betonski aparat za kafu

Kada se radi o kuhinjskim aparatima i materijalima koji se koriste prilikom njihovog kreiranja, beton nije jedan od onih na koje ćete prvo pomisliti…

Međutim, AnZa Coffee Machine veoma vešto uklapa beton kao materijal za kreiranje svojih proizvoda i stvara inovativni stil koji može postati pravi trend u stvaranju tehničkih aparata.

AnZa kafe aparat od betona
AnZa Coffee Machine

AnZa Coffee Machine izgleda kao nešto što je stiglo direktno iz serijala Flinstons i kreirano je od strane ljudi iz Berkli Univerziteta u Kaliforniji. Ovo je potpuno funkcionalan aparat za kafu koji može dodati veoma zavidan nivo vizuelne pojave bilo kojoj kuhinji u kojoj se nalazi.

Sa betonom, kvarcom i porcelanom kao ključnim materijalima korišćenim prilikom izrade, ovaj aparat za kafu poseduje veoma grubu pojavu. Ovi tehnički uređaji su inherentno lepog izgleda, u većini slučajeva, ali, možemo slobodno reći da ćete veoma teško naići na mnogo neobičnih i neverovatno stilizovanih primeraka kao što je ovaj AnZa Coffee Machine.

AnZa kafe aparat od betona
AnZa Coffee Machine

Za svakoga ko želi da učini spremanje kafe zaista posebnim i trenutno je u potrazi za nekim od najlepših aparata na tržištu, ne treba da traži dalje i AnZa Coffee Machine predstavlja pravi izbor.

Izvor: mojenterijer.rs