Reflektujući metalik epoksidni podovi savremenog izgleda

Lumiere – Reflektor, dizajner epoksidnih premaza sa metalik pigmentnim česticama suspendovanim u providne epokside, pruža izvođačima konstrukcija neverovatnu sposobnost stvaranja površine poput ogledala.

U ponudi je raznovrstan spektar blistavih boja epoksidnih premaza koji se koriste za kreiranje predivnog i veoma izdržljivog poda u prostorima koji iziskuju savremeniji izgled poput noćnih klubova, restorana, auto salona i zdravstvenih ustanova, banja, salona, teretana i tehnomarketa.

Neki od ovih epoksidnih premaza ne sadrže metal već sintetičke čestice obložene bojama. Drugi premazi sadrže različite aluminijske pigmente, metale i tečne boje. A neki premazi kombinacija su gorenavedenih. Kvalitetna svojstva ovih premaza koja utiču na njihovu popularnost su njihova konzistentna trodimenzionalna dubina i intezivnost u poliranju površine do određenog sjaja. Sjaj potiče od metalnih pigmenata iz premaza koji svetlost reflektuju umesto da je absorbuju.

Današnji metalik – reflektujući epoksidni premazi

Današnji metalik – reflektujući epoksidni premazi su jednostavni za korišćenje i atraktivni iz mnogo razloga. Generalno, epoksidna formula je znatno doprinela efektivnijem tečenju i smanjenju proizvodnje veće količine mehurića unutar premaza kao proteklih godina. Premazi koji su jasniji i manje sličniji ćilibaru, suše se brže, bez narušavanja njihovog integriteta. Oni takođe imaju produženi rok trajanja.

Za podove koji su u lošijem stanju, reflektujući epoksidni premazi mogu biti jeftinija i održivija alternativa.

Dekorativni tankoslojni sistemi zahtevaju nanošenje određenog premaza pre metalnog, a zatim i sloj poliuretana ili mase za zaptivanje. Iako su ti proizvodi samoravnajući, oni se mogu proširiti nazubljenom špahtlom, valjkom ili drugim sredstvom.

Lumiere – Reflektor, dizajner epoksidnih premaza, može da proizvede savršene podove koji su hemijski otporni, lako se čiste i veoma su izdržljivi. Oni su takođe i ekološki proizvodi, sa vrlo malo ili nimalo isparljivih organskih jedinjenja.

Prethodni tekstEnergetsko – zračni podovi
Sledeći tekstNeobični tipovi podnih obloga u Vašem domu