„KREATIVNA KONEKCIJA“ – NOVA GLAVNA TEMA SAJMA DOMOTEX 2019

„KREATIVNA KONEKCIJA“ – nova glavna tema za DOMOTEKS 2019 – zasijaće
na megatrendu povezanosti, sa posebnim naglaskom na podovima, uključujući i mnoge opcije dizajna koje će biti u ponudi. Podovi čine osnovu prostorija u kojima živimo i radimo, a pripreme za predstojeću izložbu podova (11.-14. januara 2019. godine) već je u potpunom zamahu. Iako mnogi izlagači već vredno rade na planu prezentacije svojih proizvoda, na raspolaganju će imati i univerzitetske stručne timove koji će raditi na vizionarskim konceptima koji će biti prikazani na Sajmu DOMOTEKS 2019, na posebnoj izložbi pod nazivom „Framing Trends“ u Hali 9. Ovaj namenski prikaz će pružiti ključne ideje i inspiraciju za podove budućnosti. Ovde će izlagači i kompanije, na podu pokazati imati prilike da pokažu svoje kreativne ideje u vezi sa vodećim temama.

Studio Munge

Ova serija jedinstvenih prezentacija proizvoda, izložba „Framing Trends“ će poslužiti kao magnet za posetioce i proizvođače. Kao globalna komunikacijska platforma, DOMOTEKS omogućava svojim izlagačima da se povezuju sa arhitektama koji prate trendove, dizajnerima enterijera i dizajnerima u duhu složenice „KREATIVNA KONEKCIJA“, što rezultira raznim kreativnim saradnjama,o kojima će, kako se Sajam bliži, biti još reči na našem portalu.

Pod kao element koji spaja dizajn enterijera

Inovativni proizvodi kreirani od strane izlagača DOMOTEX-a su prisutni u projektima dizajna enterijera širom sveta, sa renomiranim međunarodnim arhitektima i dizajnerima enterijera koji uzimaju drvene podove, pločice od tepiha i ručne izrade tepiha i koriste ih za kreiranje stambenih prostora u kojima se pod posmatra kao element ukupnog koncepta enterijera.

DOMOTEX 2019

Kako je bilo prošle godine?

Globalna industrija podnih obloga sa entuzijazmom je prihvatila DOMOTEX

  • Rekordni događaj u smisli odziva izlagača i ukupne površine izložbenog prostora
  • Odlična poseta – rezultat odličnog koncepta manifestacije
  • “Framing Trends” prezentacije su oduševile izlagače i posetioce

DOMOTEX 2018 se postavio kao moderan, osvežavajuć i u trendu nego ikada. Od 12. do 15. januara u Hanoveru (Nemačka), ovaj događaj je održan u novom rasporedu hala koje su doprinele popularnosti vodeće teme sajma, UNIQUE YOUNIVERSE. Sve ovo je doprinelo osvežavajućem utisku inovacija uz sveta podnih obloga. Kao vodeći sajam podnih obloga, DOMOTEX je, i ovog puta, ostvaren top performansama kao pokretač novih poslovnih saradnji, trendova i inovacija. 1.615 izlagača i preko 45.000 posetilaca uz preko 100 zemalja doputovalo je u Hanover i započelo novu poslovnu sezonu uz DOMOTEX. Naš kompletan izveštaj sa ovog Sajma, pročitajte na sledećem LINKU.