‘’UZIN. THE FLOOR BELONGS TO YOU.’’ – UZIN. Pod pripada Vama.

U hotelu Majdan u Beogradu održana je prezentacija “WORKSHOP – UZIN, PALLMANN, UNIPOX – SISTEMSKA REŠENJA”. Workshopu su prisustvovali podopolagači i partneri firme Unihem iz cele zemlje.

Akcenat je ovoga puta stavljen na UZIN-proizvode za sanaciju, pripremu, izravnavanje i lepljenje podnih obloga, PALLMANN – proizvode za pripremu, završno lakiranje i uljenje parketa i na UNIPOX – epoksidne i poliuretanske podove. Prezentaciju je otvorio i prisutne pozdravio Uwe Miess direktor prodaje i marketinga za jugoistočnu Evropu.

Uz pomoć Gorana Ćirića, tehničke podrške iz Srbije, UZIN proizvode je prezentovao Frank Zaumsegel iz Nemačke, PALLMANN je predstavio Hagen Offterdinger takođe iz Nemačke, dok je UNIPOX novitete predstavio Mitja Rupnik iz Slovenije. Unihem je i ovoga puta pokazao da je jedan od lidera na našem tržištu kada su u pitanju materijali za podopolagačke radove.

Unihem je pokazao da je jedan od lidera na našem tržištu
Foto: UZIN UTZ Srbija d.o.o.

Njihov kvalitet je dobro poznat podopolagačima koji uspešno sarađuju sa njima već godinama. Nakon prezentacije, druženje je nastavljeno na svečanoj večeri uz fotografisanje sa UZIN zastavom koja je postala njihov zaštitnih znak.

Uzin i Pallmann proizvodi
Foto: UZIN UTZ Srbija d.o.o., Uzin i Pallmann proizvodi
UZIN proizvode je prezentovao Frank Zaumsegel iz Nemačke i Sava Jojić iz beogradskog predstavništva
Foto: UZIN UTZ Srbija d.o.o., Frank Zaumsegel iz Nemačke i Sava Jojić iz beogradskog predstavništva

 

 

www.uzin.rs

UZIN UTZ Srbija d.o.o.
Bulevar Peka Dapčevića 43, 11010 Beograd
T: +381 11 3989 050
F: +381 11 3989 088
office@unihem.rs
www.uzin.rs