UZIN i dalje najbolji među proizvođačima veznih materijala za lepljenje podnih obloga

Kompanija UZIN UTZ Srbija d.o.o., može da se pohvali 56-godišnjom tradicijom, a od 2008. godine smo kapitalom povezani sa nemačkom kompanijom UZIN, koja važi za jednog od najkvalitetnijih proizvođača veznih materijala za lepljenje podnih obloga.

Dakle, želimo da zajedno sa vama podelimo činjenicu da su nemački veletrgovci nama dodelili najvišu ukupnu ocenu da smo i dalje na vodećoj poziciji među proizvođačima veznih materijala za lepljenje podnih obloga.

BTH Heimtex, koji važi za najveći evropski stručni časopis za podne obloge, tapete, tekstil za dom, roletne, ovaj put je za ocenjivanje rangirao devet proizvođača lepkova, masa za izravnavanje i predpremaza koji imaju najmanje 15% učešća kod veletrgovaca u Nemačkoj. Skoro četrdeset nemačkih veletrgovaca je procenjivalo 18 individualnih kriterijuma, od kojih je UZIN osvojio prvo mesto u više od polovine, a u šest zajedničkih kategorija (finansije, ljudi, ugled, proizvodi, usluge, budućnost) četiri puta je bio na samom vrhu.

BTH Heimtex

Iako poslednji u abecednom redosledu, UZIN je pobedio sa ukupnom ocenom 1,8, što je neznatno bolje od dovoljnog za prvo mesto u poslednjih godinu dana. Da smo na području veznih materijala za lepljenje podnih obloga učestvovali u izuzetnoj konkurenciji, otkriva i činjenica da je od najbolje rangiranog do sedmog mesta razlika bila samo pola poena.

Časopis BTH Heimtex, pri objavljivanju rezultata, izjavio je da ovaj put to nije bio samo izbor vodeće kompanije u proizvodnji veznih materijala za lepljenje podnih obloga, već je izbrana kompanija, čiji prihodi (u 2012. sa preko 207 miliona EUR) zapravo potvrđuju vodeću ulogu na tržištu. »Ovaj uspeh znači da svaki dan dajemo svoj maksimum« rekao je prvi čovek kompanije UZIN dr. H. Werner Utz pošto je objasnio da su takve ocene, pre svega, rezultat dugogodišnjeg stručnog rada, koji će se nastaviti i u budućnosti ulaskom na nova tržišta.

UZIN i dalje na vrhu
Foto: UZIN UTZ Srbija d.o.o.

www.uzin.rs

UZIN UTZ Srbija d.o.o.
Bulevar Peka Dapčevića 43, 11010 Beograd
T: +381 11 3989 050
F: +381 11 3989 088
office@unihem.rs
www.uzin.rs