Savršeni premazi za drvo u eksterijeru

Osmo deking ulje

Kao stručnjaci za drvo, sa preko 140 godina iskustva, imamo potrebno iskustvo da razvijamo sisteme zaštitnih premaza koji su optimalno formulisani za drvo.

Sve više kupaca zahteva ekološke i zdrave formule premaza. Kao pioniri u premazima za drvo na bazi ulja, imamo optimalan proces zaštite drveta i nudimo posebno širok spektar održivih proizvoda – i u pogledu izdržljivosti. Uporedni testovi su dokazali da su naši proizvodi među najdugotrajnijim premazima ikada. Najbolje za drvo na otvorenom – proizvod koji je otporan na nečistoće i tečnosti, a takođe ne sadrži biocide.

Decking-Oil

  • Drvenu površinu čini glatkom
  • Idealan za primenu oko bazena
  • Neće pucati, ljuštiti se i bez pojave mehurića
  • Jednostavno za osvežavanje, nije potrebno brušenje niti upotrebu prajmera.
osmo dekinh ulje
foto: Osmo deking ulja

Drvo u eksterijeru je izloženo prirodnim vremenskim uslovima i stoga može vremenom da posivi. Osmo tu nema problema – sa vodom i Wood Reviver Power gelom, takve površine se mogu očistiti i obnoviti za kratko vreme.

Dodatni savet: Očuvajte sada tako obnovljenu prirodnu boju drveta tretiranjem površine Osmo premazom za drvo. Osmo Decking-Oil i Osmo Natural Oil Woodstain su savršeni za takve poslove. Za završni premaz preporučujemo naše Anti-Slip Decking Oil protiv klizanja.

Osmo Decking-Oil štiti i održava drvene podove, baštenski nameštaj i paravane za privatnost koji su napravljeni od različitih vrsta četinara i finog drveta, kao što je impregnirani bor, duglazija, kedar, hrast ili Bangkirai – takođe je pogodan za tretiranje i zadržava prirodnu boju, tikovine, eukaliptusa i drugog finog drveta, kao i termički obrađenog drveta.

Osmo Anti-Slip Decking ulje je posebno pogodno za sve drvene podove i stepenice na otvorenom od npr. Bangkirai, Massaranduba, Garapa, Ariš, Daglas jela ili bora. Pogodan je za rebraste, žljebljene, a posebno za glatke podove.

Generalni uvoznik i distributer
Širka Projekt doo
M. Pupina 49, 26215 Padina
+381 69 160 18 28
info@osmo.rs
Beograd – MAXI Podovi
Voje Veljkovića 1a
+381 11 286 2328
Novi Sad – Hyper doo
Mije Aleksića 3
+381 63 807 5708

www.osmo.rs
www.osmo-ulja.rs

Prethodni tekstImpresivan ambijent zahvaljujući umeću majstora iz Vujnović Enterijeri
Sledeći tekstANKETA: Deking i keramičke pločice kao idealan izbor za terasu