Savršeni premazi za drvo u eksterijeru

Kao stručnjaci za drvo, sa preko 140 godina iskustva, imamo potrebno iskustvo da razvijamo sisteme zaštitnih premaza koji su optimalno formulisani za drvo.

Sve više kupaca zahteva ekološke i zdrave formule premaza. Kao pioniri u premazima za drvo na bazi ulja, imamo optimalan proces zaštite drveta i nudimo posebno širok spektar održivih proizvoda – i u pogledu izdržljivosti. Uporedni testovi su dokazali da su naši proizvodi među najdugotrajnijim premazima ikada. Najbolje za drvo na otvorenom – proizvod koji je otporan na nečistoće i tečnosti, a takođe ne sadrži biocide.

Decking-Oil

  • Drvenu površinu čini glatkom
  • Idealan za primenu oko bazena
  • Neće pucati, ljuštiti se i bez pojave mehurića
  • Jednostavno za osvežavanje, nije potrebno brušenje niti upotrebu prajmera.
osmo dekinh ulje
foto: Osmo deking ulja

Drvo u eksterijeru je izloženo prirodnim vremenskim uslovima i stoga može vremenom da posivi. Osmo tu nema problema – sa vodom i Wood Reviver Power gelom, takve površine se mogu očistiti i obnoviti za kratko vreme.

Dodatni savet: Očuvajte sada tako obnovljenu prirodnu boju drveta tretiranjem površine Osmo premazom za drvo. Osmo Decking-Oil i Osmo Natural Oil Woodstain su savršeni za takve poslove. Za završni premaz preporučujemo naše Anti-Slip Decking Oil protiv klizanja.

Osmo Decking-Oil štiti i održava drvene podove, baštenski nameštaj i paravane za privatnost koji su napravljeni od različitih vrsta četinara i finog drveta, kao što je impregnirani bor, duglazija, kedar, hrast ili Bangkirai – takođe je pogodan za tretiranje i zadržava prirodnu boju, tikovine, eukaliptusa i drugog finog drveta, kao i termički obrađenog drveta.

Osmo Anti-Slip Decking ulje je posebno pogodno za sve drvene podove i stepenice na otvorenom od npr. Bangkirai, Massaranduba, Garapa, Ariš, Daglas jela ili bora. Pogodan je za rebraste, žljebljene, a posebno za glatke podove.

Generalni uvoznik i distributer
Širka Projekt doo
M. Pupina 49, 26215 Padina
+381 69 160 18 28
info@osmo.rs
Beograd – MAXI Podovi
Voje Veljkovića 1a
+381 11 286 2328
Novi Sad – Hyper doo
Mije Aleksića 3
+381 63 807 5708

www.osmo.rs

Prethodni tekstImpresivan ambijent zahvaljujući umeću majstora iz Vujnović Enterijeri
Sledeći tekstANKETA: Deking i keramičke pločice kao idealan izbor za terasu