Unapređenje saradnje sa partnerima

Firma UZIN UTZ Srbija d.o.o. je u cilju bolje saradnje sa svojim partnerima, kao i radi lakše razmene važnih tehničkih informacija, organizovala u martu nekoliko stručnih seminara, sa fokusom na grupe proizvoda iz naše ponude. Cilj prezentacija je bio da se još više približi kupcima naš proizvodno-prodajni asortiman , kao i da se predstavi nešto novo iz UZIN–ove ponude.

Seminari su bili koncipirani tako da je pored predstavljanja proizvoda, težište bilo na najčešćim greškama u radu, mogućnostima popravki, prevenciji u radu, primerima iz prakse, itd.

prezentacija brenda
Foto: UZIN UTZ Srbija d.o.o.

Prezentaciji našeg brenda UZIN prisustvovao je Frank Zaumsegel – tehnički menadžer iz Nemačke. On je izmedju ostalog i praktično predstavio nekoliko novih proizvoda namenjenih za sanaciju ispucalih i nestabilnih podloga. Posebno interesovanje kod prisutnih podopolagača izazvalo je predstavljanje novog ekološkog kontaktnog lepka UZIN WK 222 na vodenoj bazi. Ovaj proizvod predstavlja zamenu za tradicionalne neoprenske lepkove koji su zbog svojih štetnih karakteristika u velikom broju zapadno-evropskih zemalja povučeni iz upotrebe. Namenjen je naročito za lepljenje tekstilnih, pvc i gumenih podnih i zidnih obloga, kao i svih vrsta profilnih i završnih lajsni.

Lepak WK 222 se veoma lako razmazuje, ima dugo otvoreno kontaktno vreme i po svojim vezivnim karakteristikama ne zaostaje za neoprenskim lepkovima.

Sigurni smo da će ovaj lepak veoma brzo naći primenu i na našem tržištu, pogotovo u objektima sa visokim ekološkim zahtevima kao što su zdravstvene ustanove (bolnice, porodilišta) gde su isparenja koja emituju klasični neoprenski lepkovi neprihvatljiva.

Našoj prezentaciji koja je bila posvećena Nemačkim lakovima Pallmann prisustvovao je veliki broj domaćih renomiranih firmi koje se bave prodajom i postavkom parketa. Pored predstavljanja osnovnih sistema lakova na vodenoj i poliuretanskoj bazi, iz Pallmann-ove fabrike u Wurzburg-u stiglo je još nekoliko noviteta. Posebno bi izdvojili završni lak na vodenoj bazi Pall-X 96 koji je sada dostupan i u ekstra mat varijanti, kao i novi osnovni lak Pall-X 335 čija se jedinstvenost ogleda u odličnom isticanju prirodne strukture drveta.

podni i zidni oblozi
Foto: UZIN UTZ Srbija d.o.o.

Na kraju, u otvorenim razgovorima sa našim partnerima još jednom je konstatovana dobro poznata činjenica da dokazani kvalitet i tehničke karakteristike naših proizvoda ulivaju sigurnost i pouzdanost pri svakom m2 ugrađene podne obloge.

Uzin UTZ logo

UZIN UTZ Srbija d.o.o.
Bulevar Peka Dapčevića 43, 11041 Beograd
T: +381 11 3989 044
    +381 11 3989 050
rs@uzin-utz.com
www.​rs.​uzin-​utz.​com

Prethodni tekstU carstvu luksuza i Wellnessa – hotelski rezorti
Sledeći tekstKupatilo u spavaćoj sobi
Već više od 60 godina, robna marka UZIN predstavlja sinonim za profesionalno polaganje podnih obloga kao i za proizvodnju veznih materijala za izvođenje i/ili sanaciju podova. Profesionalni sistemi za polaganje svih vrsta podnih obloga (mase za izravnavanje, sistemi zaštite od vlage, lepkovi za tekstilne, elastične i drvene podne obloge) čine asortiman proizvoda i sistemskih rešenja namenjenih modernom podopolagaču.