Tarkett Akademija – trening centar i izložbeni prostor u Bačkoj Palanci

Pogledajte video o Tarkett Akademiji ovde.

Tarkett, lider u proizvodnji i distribuciji podnih obloga, kreirao je poseban prostor za svoje partnere, arhitekte, dizajnere i ugrađivače – Tarkett Akademiju u Bačkoj Palanci. Ovaj jedinstveni prostor, showroom podnih obloga i trening centar, najsavremeniji u ovom delu Evrope na više od 1.000 m2, pruža punu podršku i pomoć u pronalaženju najboljih rešenja za podne obloge u najrazličitijim projektima. 

Tarkett partneri imaju besplatne obukeShowroom svim posetiocima nudi prikaz Tarkett rešenja

Misija Tarkett Akademije je da razvije i unapredjuje tehnike ugradnje parketa, laminata, vinil i sportskih Tarkett podnih obloga kao i da unapređuje znanje o Tarkett podovima. Tarkett partneri imaju besplatne obuke i treninge za svoje prodajne timove i punu podršku u vidu tehničke podrške na složenim, tehnički zahtevnim projektima.

Tarkett Academyod obrazovnih, zdravstvenih ustanova, sportskih prostora, stambenih ustanova do prodajnih objekata

Tarkett showroom svim posetiocima nudi prikaz Tarkett rešenja u različitm prostorima – od obrazovnih, zdravstvenih ustanova, sportskih prostora, stambenih ustanova do prodajnih objekata, kao i prezentaciju Tarkett podova – parketa, laminata, vinila, linoleuma, sportskih podnih obloga.

Tarkettijada traje od 01. 03. do 31.08.2015. godine

Tarkett Akademija odražava neprestanu ambiciju kompanije Tarkett da na sve kvalitetniji način izlazi u susret potrebama svojih klijenata. Tako je kompanija na svom sajtu www.tarkett.rs pokrenula i motivacioni program, pod nazivom Tarkettijada. Tarkettijada traje od 01. 03. do 31.08.2015. godine i mogućnost učestvovanja imaju samo Tarkett sertifikovani podopolagači sa područja Republike Srbije. Za svaki 1m2 ugrađenog Tarkett poda, ugrađivači dobijaju jedan bod. Po završetku programa, na osnovu osvojenog broja bodova, ugrađivači dobijaju vredne poklone  – majice, pantalone Tarkett, alat za ugradnju..

saznajte više na www.tarkett.rs

www.tarkett.rsTarkett SEE
Industrijska zona bb, 21400 Bačka Palanka
T. +381 21 7557 649
F. +381 21 7557 637
E. info.trade@tarkett.com
W. www.tarkett.rs

Prethodni tekst3D keramika na vašim zidovima i podovima unosi harmoniju u prostor
Sledeći tekstSportske podloge koje obezbeđuju veliku udobnost i sigurnost korisnika